?>

"İndirimli günler teşvik edilmeli"

Ekonomi - 10 yıl önce

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Nazmi Özkoyuncu,  piyasalarda yaşanan durgunluğun önüne geçilebilmesi ve ekonomin canlanması için ülke genelinde indirim günleri düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Özkoyuncu, alış-verişin canlandırılmasının önünü her kentteki yerel yöneticilerin ve STK temsilcilerinin açacağını dile getirdi.

Güçlü ekonomisiyle ülkeye her zaman örnek olan Gaziantep’in alış veriş merkezlerinde ve çarşıda yaşanan durgunluğun küçük hamlelerle canlılığa dönüştürüleceğine dikkat çeken Özkoyuncu, “Gelin hep birlikte el ele verelim ve kent ekonomisini hep birlikte ayağa kaldıralım. Esnafımızın canlanması haliyle büyük işletmelerimizin canlanmasına oradan da ülke ekonomisine katma değer katılmasına etken olacaktır. Yerel yönetimlerimiz başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte hareket ederek indirimli günlerin düzenlenmesini teşvik etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

KARNAVAL TADINDA YENİ İNDİRİMLER

Esnafa yönelik karnaval tadında yeni etkinliklerin düzenlenmesi gerektiğini ve bunun ülke geneline dalga dalga yayılmasının tüm kesimlerce bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan GAMEP Başkanı Özkoyuncu, “Bu ve benzeri etkinlikler her sektörde olmalı ki tıkanan iç ticaretimiz canlansın esnafımız rahatlasın, Bu tür etkinliklerin ‘’indirim günleri’’ adı altında ülke genelinde düzenlenmesi piyasalarda önemli oranda canlılığın yaşanmasına neden olacaktır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te Elektronik Denetleme (TEDES) başlıyor

2016-03-07 13:35 - Mobil

Fıstıkta fiyat düştü, baklava fiyatı aynı

2016-03-07 14:03 - Manşet

İbrahimli 2, Türkiye’ye örnek olacak

2016-03-07 10:40 - Mobil

Bu acının tarifi yok

2016-03-03 13:28 - Manşet

SRC İsyanı

2016-03-07 05:43 - Mobil

Gaziantep'te FETÖ/PDY operasyonu: 9 kişi gözaltında

2016-03-09 10:08 - Mobil

Gururlandıran yatırım

2016-03-02 12:55 - Manşet

Sonsuzluğa uğurlandı

2016-03-04 10:11 - Türkiye

Ayakkabı boyacıları sınava girecek

2016-03-03 13:24 - Mobil

'Oğlumu rüyamda gördüm'

2016-03-03 07:00 - Mobil

İlgili Haberler

Miryıldız Madencilik, KGIR-2025’te Türkiye’yi Temsil Edecek

19:11 - Ekonomi

Konukoğlu ve Yıldırım, Suriye'de Ekonomik Dönüşümün Temellerini Attı

14:35 - Ekonomi

NLKSoft 19. Yıla Damga Vurdu “Gelin İşinizi Birlikte Büyütelim” Çağrısı

13:07 - Ekonomi

Dünyaya Açılan Lezzet Markası Antepsan Zirveye Koşuyor

18:51 - Ekonomi

Bankalar Eski Dolarları Reddetti, Döviz Bürolarında Fırsatçılık Başladı!

21:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bursa’dan Gaziantep’e Gelen Usta Eller, Kuzu Çevirme Lezzetini Taşıdı

16:37 - Özel Haber

CHP Şehitkamil Kadın Kolları Sahada

15:55 - Özel Haber

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem