?>

Gaziantep'te 2 kız kardeş, sokakta ağabeyi tarafından öldürüldü

GAZİANTEP’te 42 yaşındaki Semra Azgın ile 41 yaşındaki evli kardeşi Elif Kınacı, kaldırımda yürürken bir otomobilden tabancayla açılan ateşle öldürüldü.

Asayiş - 10 yıl önce

GAZİANTEP’te 42 yaşındaki Semra Azgın ile 41 yaşındaki evli kardeşi Elif Kınacı, kaldırımda yürürken bir otomobilden tabancayla açılan ateşle öldürüldü. Olaydan sonra aralarındaki miras sorunu nedeniyle kız kardeşlerini öldürdüğü iddiasıyla 45 yaşındaki Hayri Azgın ile otomobili kullanan kardeşi Halil Azgın gözaltına alındı. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Kolejtepe Mahallesi Hoşgör Caddesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen kız kardeşler Semra Azgın ve Elif Kınacı'ya iddiaya göre içinde ağabeyleri Hayri ve Halil Azgın'ın bulunduğu otomobilden tabancayla peş peşe ateş edildi. Semra Azgın ve Elif Kınacı knlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri incelemesinde iki kız kardeşin yaşamını yitirdiğini belirlerken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Semra Azgın ve Elif Kınacı’nın cesetleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan kız kardeşlerin ağabeyleri Hayri ile Halil Azgın’ı kısa sürede yakaladı. Şüpheli ağabeylerden Hayri Azgın, miras nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşlerine ateş açtığını, kardeşi Halil'in de otomobili kullandığını söyledi. Gözaltına alınan Hayri ve Halil Azgın kardeşler, ayrıntılı sorgulama için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haftanın Öne Çıkanları

“Belediyelerimizden memnunuz”

2015-12-09 13:57 - Bizim Mahalle

“İmarsız yapı hüküm sürüyor”

2015-12-07 13:49 - Mobil

Silah eğitiminde tek merkez

2015-12-11 14:45 - Mobil

HAYALLERİNİZİ ÖZGÜR BIRAKIN

2015-12-09 13:02 - Mobil

Suç makinesi yakalandı

2015-12-07 08:47 - Asayiş

GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, "Olması gereken noktadayız"

2015-12-06 09:25 - Mobil

Menderes Karaduman’nın acı günü

2015-12-09 11:22 - Gündem

Gaziantep'te 2 kız kardeş, sokakta ağabeyi tarafından öldürüldü

2015-12-12 11:40 - Asayiş

Fenerbahçe’ye görkemli karşılama

2015-12-08 06:18 - Spor

Mehmet Yeter, "Operasyonların kapsamı genişletilmeli"

2015-12-07 12:34 - Mobil

İlgili Haberler

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

Gaziantep’te Suç Çetelerine Darbe! Silahlar, Uyuşturucu ve Tutuklamalar!

17:47 - Asayiş

Erol Kürdülü Serbest Bırakıldı!

16:06 - Asayiş

Uyuşturucu Tacirlerinin Kabusu PETRA Görev Başında!

21:01 - Asayiş

Mart Ayı Asayiş Bilançosu! 2617 Gözaltı, 607 Tutuklama

05:59 - Asayiş

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem