?>

Çelet Uşaglar “AŞG-I MİNİRE” ile gülmekten kırdı geçirdi

Yaşam - 10 yıl önce

Ayıntap Kültür Sanat Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en geniş kadroya sahip yerel tiyatro topluluğu olma özelliğiyle de dikkat çeken Çelet Uşağ’lar “Aşg-ı Minire” adlı oyunun gala gecesinde izleyenleri gülmekten kırıp getirdi. Oyunun gala gecesinde adeta izdiham yaşanırken grubun yakında bir sinema filmi çekeceği de açıklandı.

Son altı yıldır tiyatroya damgasını vuran, yurt içi yurt dışı turneleriyle dikkat çeken Çelet Uşaglar yeni sezona hızlı başladı. Sahneye yeni koydukları Aşg-ı Minire ile sezonu açan Çelet Uşaglar düzenlenen gala gecesinde adeta izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Usta Oyuncu Orhan Uslu’nun kaleme aldığı ve yönettiği Aşg-ı Minire adlı komedi oyununda Orhan Uslu, Mahir Demir, Bülent Kırgöz, Erol Polat, Ebru Avcı, Berkin Çupurbaş, Yasemin Bayatlıer, Şeyma Kozlu, Mehmet Evren, Harun Yılmaz ve Hatice Karakaş rol alıyor. Gaziantep'e yeni atanan bir psikoloğun Gaziantep deki hastanede başından geçen komik olayları anlatan oyunun gala gecesinde adeta izdiham yaşanırken oyunun yönetmeni Orhan Uslu bu güne kadar 300 civarında oyun sahnelediklerini ve bu oyunların tamamının kapalı gişe oynadığının altını çiziyor.

Gala gecesinin sonunda Çelet Uşaglar’ın başarısını kutlayan Akyazıcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyazıcı, Abdullah Aksu ve Ahmet Özbal usta oyuncu Orhan Uslu’ya günün anısına özel bakırdan yapılmış kahve takımı hediye ederek ekibi kutladılar.

Haftanın Öne Çıkanları

"Kılınçoğlu’nu kurtarın!"

2015-11-17 14:13 - Bizim Mahalle

“Belediye hizmetlerinden memnunuz”

2015-11-19 13:19 - Mobil

Kamulaştırma çileye dönüştü

2015-11-16 11:22 - Bizim Mahalle

Grup Abdal sevenleriyle buluşacak

2015-11-17 13:27 - Yaşam

HAYAT; HERŞEYE RAĞMEN BİR ARMAĞANDIR!

2015-11-16 11:53 - Röportajlar

Dülükbaba Tabiat Parkı her mevsimde güzel

2015-11-17 09:18 - Yaşam

Başkan Fatma Şahin Suriyeli mültecileri anlattı

2015-11-15 17:15 - Gündem

“Hükümdar olmalıyız”

2015-11-20 10:25 - Manşet

Yeniliklerin değişmeyen yüzü: WOODSTAR

2015-11-17 12:50 - Yaşam

Sanko Üniversitesi öğrencileri beyaz önlük giydi

2015-11-21 16:09 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gençler Demokrasi Okulu’nda Buluşuyor

16:21 - Yaşam

Gaziantep Şehir Hastanesi’nden Türkiye’de Bir İlk

23:18 - Yaşam

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

Elizium Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gazianteplilerin Hizmetinde

12:37 - Yaşam

Mimar Cengiz Kalyoncu Yamaç Paraşütü Kazasında Yaşamını Yitirdi

11:27 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bursa’dan Gaziantep’e Gelen Usta Eller, Kuzu Çevirme Lezzetini Taşıdı

16:37 - Özel Haber

CHP Şehitkamil Kadın Kolları Sahada

15:55 - Özel Haber

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem