USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

NTO farklı pazar arayışlarını sürdürüyor

NTO farklı pazar arayışlarını sürdürüyor
02-11-2016 03:59
Gaziantep
NTO Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt: “Gaziantep’in ihracatına katkı sağlamak için dünyanın farklı ülkelerinde pazar araştırmaları yapıyoruz”
 
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Gaziantep’in ihracatına katkı sağlamak için dünyanın farklı ülkelerinde pazar araştırmaları yaptıklarını söyledi.
Özyurt, yaptığı açıklamada, ticaret ve sanayide önemli bir noktaya ulaşan Gaziantep’in her alanda öne çıkan önemli bir şehir olması için çalıştıklarını belirtti.
 
İlçenin zeytin, zeytinyağı, sabun ve fıstık üretiminde şehrin ekonomisine katsı sunduğunu ifade eden Özyurt, şöyle devam etti:
 
“Gaziantep’in 10 aylık ihracatına baktığımızda 5 milyar 144 milyon 850 bin dolara ulaştığını görüyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren işletmeler de yaptığı çalışmalara bu rakama katkı sunmaya çalışıyor. Gaziantep’in ihracatına katkı sağlamak için dünyanın farklı ülkelerinde pazar araştırmaları yapıyoruz. Her geçen gün farklı pazarlara adım atmaya devam ediyoruz. Nizip’te üretilen zeytin, zeytinyağı ve sabunun farklı ülkelerde kullanılmaya başlaması bizleri mutlu ediyor”
 
Nizip’in Türkiye’nin önemli zeytin ve zeytinyağı üreticisi ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Özyurt, Gaziantep’ten 10 ayda ihraç edilen zeytin ve zeytinyağının da 16 milyon 613 bin dolar olduğunu kaydetti. Bu rakamların daha da artması için çalıştıklarını belirten Özyurt, aynı şekilde sabun ihracatının da artması için pazar arayışlarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler