USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Hasan Şahin, "Gaziantepspor’u süper lige çıkartacağım"

Hasan Şahin,
22-07-2017 11:48
Gaziantep

Ay sonunda yapılacak olan Gaziantepspor Olağanüstü Kongresinde aday olduğunu açıklayan Hasan Şahin, seçilmesi durumunda Gaziantepspor’u hak ettiği yere yani süper lige çıkartacağını dile getirdi. Gaziantepspor’u düştüğü bu ortamdan çıkarmak için başta kendisi olmak üzere ekibiyle birlikte taşın altına ellerini değil gövdelerini koyacaklarını belirten Gaziantepspor Başkan Adayı Hasan Şahin seçilmesi durumunda önemli başarılara imza atacağını açıkladı.

“GAZİANTEPSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Gaziantepspor’un başına gelmesi durumunda tüzüğe başarılı ya da başarısız olsun başkanlığa gelecek olan kişinin 3 dönem başkanlık yapması maddesini ekleteceğini belirten Hasan Şahin, Gaziantep’te nefes alan herkes bu takıma gönül vermiş herkesin yapılacak olan kongrelerde delege olması için kulübün kapısını açacaklarını söyledi. Çocukluğundan bu yana her Gaziantepli gibi kendisinin de ilk göz ağrının Gaziantepspor olduğunu ifade eden Hasan Şahin futbolu çok sevdiğini ve bu şehre hizmet etmek için her zaman olduğu gibi bu enkazı eskisi gibi parlayan bir yıldız haline getirmek için yılmadan, bıkmadan ve usanmadan çalışacağını söyledi.

“BENİM İLK GÖZAĞRIM GAZİANTEPSPOR OLDU”

Gaziantepspor’a sahip çıkılmaması durumunda yok olacağını belirten Hasan Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Ben çocukluğumdan bu yana hepimizin ilk göz ağrımız Gaziantepspor’dur. Şimdi ben futbola olan tutkumu zaten aşağı yukarı tüm şehir biliyor. Futbolu da gerçekten çok seviyorum. Bununla beraber şehre hizmet etmek için ben varım. Biliyorsunuz siyasi kimliğimden dolayı. Sonuç itibariyle eğer kısmet olursa Gaziantepspor söz konusu olunca düşününki şahsım adına söylüyorum bunu. Türkiye’yi yönetmeye adayken bunu Gaziantepspor için feda edeceğim. Siyasi projelerimi şehirde bilen biliyor zaten. Ama konu Gaziantepspor olunca gerçekten muhakkak elimi değil gövdemi taşın altına koymayı düşündüm”

“GAZİANTEPSPOR VE CAMİASI BAŞARIYI HAK EDİYOR”

Şahin açıklamasında, “Gaziantepspor kongresine katıldım. Gerçekten çok üzücüydü. Koskoca Gaziantepspor kongresinde 150-200 kişinin olması çok üzücüydü. Türkiye’nin sanayi bakımından en tanınan bilinen marka şehirlerinden bir tanesi. Türkiye’nin 6. büyük şehri. Ve bununla beraber koskoca Gaziantepspor bu şehrin en büyük markası. Bütün isimlerden büyüktür. Gaziantepspor benden de İbrahim Kızıl’dan da geçmiş başkanlardan da. Çünkü şahıslar gelip geçicidir. Gaziantepspor kalıcıdır. Doğrusu olanda budur. Bu zihniyetin olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

“KİM DELEGE OLMAK İSTİYORSA KAPILAR SONUNA KADAR AÇILACAK”

Şahin, “Gaziantepspor’u sadece Urfalılar ve Suruçlular mı yönetiyor sadece delegeler ondan mı ibaret diye. Koskoca Gaziantepspor’un delegesi 500-700 değil. Ben sınırsız kim delege olmak istiyorsa. Gaziantepspor herkesin kulübü kim delege olmak istiyorsa buyursun gelsin. İkincisi ise diyelimki başkan olduğum andan itibaren ben şahsım olarak tüzüğe başkanlık yapan kişinin 3 dönem yapması şartı koyacağım. Böyle bir değişiklik düşünüyorum. Başarılıda olsa başarısız olsa 3 dönem başkanlık yeterli. Gaziantepspor süper ligdeyken herkes zarar gördü” şeklinde konuştu.

SCOUT EKİBİYLE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Gaziantepspor’da Başkan İbrahim Kızıl’ın istifa etmesinin ardından iş adamı Hasan Şahin, scout ekibinden Mehmet Bakadan, Brezilyalı Marcelo Grinblat ve Sportif Direktör eski milli futbolcu Mustafa Yücedağ ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yeni dönem için iddialı konuştu. El ele Gaziantepspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Şahin, "Gaziantepspor’u şehir ile barıştırmak ve gerçek kimliğine tekrar kavuşturmak adına başkanlığa adayım. İşadamıyım, benim bu saatten sonra partim Gaziantepspor’dur. Gaziantepspor Güneydoğu’nun tek temsilcisiydi. Gaziantepspor’un ligden düşmesi sadece Gazianteplileri değil, bütün Güneydoğu’yu üzmüştür. İsimler şahıslar geçicidir, ama Gaziantepspor kalıcıdır” dedi. Gaziantepspor için gövdesini dağın altına koyacağını ifade eden Şahin, “Gaziantepspor için ben elimi taşın altına değil, gövdemi dağın altına koydum. Hayatta hep başarılı oldum. Gaziantep’te yaşayan herkes elini taşın altına koymalıdır. İşimiz kolay değil, mali sorunlar var. Şuanda elimizde geçen seneden kalma sadece 2 futbolcu var. Bir an önce kampa gitmemiz gerekiyor. Mali sorunları çözmemiz gerekiyor. El birliği ile bunu başaracağız" şeklinde konuştu. Gazetecilerin Kızıl’lar yönetimde yer alacak mı sorusuna Şahin, “Levent Kızıl diye eski futbol federasyonu yöneticisi Bursaspor’un da kulüp başkanıydı. O gelse dahi benim yönetimimde yer alamaz” diye esprili bir cevap verdi. Hasan Şahin’in başkan seçilmesi durumunda takımda sportif direktör olarak görev alacak olan Mustafa Yücedağ ise, alt yapıya önem vereceklerini belirterek, geçlerle iyi iş yapacaklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler