USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

“Bu haktan mahrum edilmemeli”

“Bu haktan mahrum edilmemeli”
21-09-2020 10:02
Gaziantep

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Murat Soycan, “Kovid – 19 salgını nedeni ile uzun bir süre ara verilen yüz yüze eğitim kısmen de olsa açılıyor. Eğitim her vatandaşımızın vazgeçilmez hakkıdır, devletin de asli görevlerinden biridir. Hiç kimse bu haktan mahrum edilemez” dedi.

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”   

“Ama her şeyin başı sağlık. Eğitim gibi sağlık da, devletin çok önemli görevlerinden biridir. Hele hele konu çocuklarımız ise, sağlık konusu daha da bir önem taşır. Eğitimin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi aslında devletin denetiminde, tüm milletimizin sorunudur. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, okul çalışanlarımız ve aileler olarak hepimizin birincil görevidir. Unutmayalım ki; öncelik çocuklarımızın ve bizlerin sağlığıdır ve bizlerin katkısının önemi büyüktür” şeklinde konuşan Soycan sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Milli Eğitim Bakanlığı okullarda gereken sağlıklı eğitim ortamını sağlamalıdır. Okul çalışanlarımız ve öğrencilerimiz gönül rahatlığı içerisinde eğitim- öğretim çalışmalarını sürdürmelidir. Vatan Partisi olarak; okullarımızın yurtsever, halka hizmet aşkıyla dolu, devrimci, özgür düşünceli, yaratıcı, başı dik, haksızlığa direnen, cesur, barışçı, dayanışmacı, emeğe saygılı, kamu mülkiyetine özen gösteren, paylaşımcı, insanlığa kardeşlikle bağlı, yetenekli, bilgili, sorumlu, “ Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” Atatürk milliyetçisi kuşaklar yetiştiren kurumlar olmasını; yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilere, velilerimize ve öğretmenlerimiz için başarılı, sağlıklı geçmesini dileriz. 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı hayırlı ve uğurlu olsun.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler