USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Affetme bizi Özgecan!

19-09-2015

Doğar doğmaz erkek bekleyen babanın ve akrabanın utancında olursun, hedefinde olursun, dışlanırsın, zaten hayata bir sıfır yenik başlamışsın;çünkü sen bir kadınsın!

Çocukluğunda bile en güzel oyuncaklar,yemeğin etlisi,yağlısı ballısı senden hep üstün sayılan erkek kardeşlere hak görülür;çünkü sen kadınsın!

Okuma hakkın neredeyse yok denecek kadar azdır.Bu şansı yakalayan hem cinslerine gıptayla bakarsın.Çünkü okumak lanetlidir senin için.Çünkü sen kadınsın!

İş hayatı bile zehirdir sana.Biraz parlasan erkeklerin şimşekleri üzerine yağar.Giydiğin suç olur,konuştuğun suç.Öne geçmelerin hep engellenir.Patronundan,diğerlerinden tacize uğramaların olmazsa olmazındır.Çünkü sen kadınsın!

Evlenip yuva kurmana bile başkaları karar verir.Önce babandan sonra kocandan dayak yemen olasıdır,normaldir.Çocukluğunu yaşayamadığın gibi kadınlığını da yaşaman sana haramdır.Çünkü sen kadınsın!

Sosyal hayatta zehirdir sana. Gökyüzündeki kuşlar,vurup giden dalgalar..senin hep yüreğinde taşıdığın özgürlüğün ukteleridir.Gülmenden,giyinmene,konuşmana ve arkadaşlarına kadar her şeyin mercek altındadır.Özgürlüğün özde değil sözdedir.Çünkü sen kadınsın..

Dolmuşa yaşlı isen biner, inersin .Erkek isen biner,inersin.Kadın biner isen biner ama inemezsiz.Öldürülürsün.Çünkü sen kadınsın.

Tepedekilerin Kadına İse Bakışı ..

Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek..Mehmet Şimşek Maliye Bakanı

İş isteyen bir kadına; Evdeki işer yetmiyor mu? Veysel Eroğlu –Orman ve su işleri bakanı

Anası tecavüze uğruyorsa çocuk niye ölsün?Anası ölsün.-Melih Gökçek..Tanımayan yoktur

Tecavüze uğrayan doğursun. Gerekirse devlet bakar-Recep Akdağ-Sağlık Bakanı

Tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masumdur!!!!Ayhan Sefer Üstün-İnsan Hakları Komisyonu Başkanı

Kadın  iffetli olacak. mahrem-namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacak. Bülent Arınç

Her duyduğu münferit   olayda günlerce kendine gelemeyen ruh sağlığı olan,paranoyaklaşmaya başlayan,topluma güven duygusunu neredeyse bitirme noktasına gelen, kız çocukları olan bir anne olarak bende diyorum ki;

Çocuk istismarcısına,

Sapığa,Tecavüzcüye,

Fuhuş yaptırana

Uyuşturucu satana

Vatan hainine,

Bölücüye,

İDAM GERİ GELSİN…

GÜNÜN SÖZÜ

“Bir kimsenin kız çocuğu olur da ona eziyet etmez, küçümsemez ve erkek çocuklarını ondan üstün tutmazsa, ALLAH bu tutumundan ötürü onu cennete götürür.” HZ MUHAMMED(SAV)

TEBESSÜM

Bir adam ölüp öbür dünyaya gelmiş. Yanındaki öbür taraf görevlileri de: -Sen bekle biz hemen geliriz demişler. Adam cennete bakarmış sessiz sessiz iki üç beş kişi taburelerin üstünde otururlarmış,adam şaşırmış. Sonra adam cehenneme bakarken birde ne görsün dolu millet şen şakrak oynuyor dansözler oynayanlar bir cümbüş var. Sonra görevliler gelir.Ve adam dayanamayarak sorar. -Niye cennette adamlar suskun suskun oturuyorlar da cehennemde millet şen şakrak?der. Görevlilerde: -Ne yani topu topu üç dört kişi için dansöz mü tutucağız?…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?