Gündem

Asansör neden bozuk?

Asansör neden bozuk?
29-09-2015 10:32
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Yolu üzerinde yaptırılan yaya ve araç üst geçidi büyük beğeni topladı. Beğeninin yanında üst geçit asansörünün çalışmaması karşısında özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlar isyan ediyor.

Gaziantep Adliyesi’ne gidebilmek için İpek Yolu üzerinde yaptırılan yaya ve araç üst geçidi aylar öncesinde hizmete girdi. Yayaların karşıdan karşıya geçişlerini rahatlatmak için yaptırılan yaya üst geçidinden yaşlı ve engelli vatandaşların faydalanmaları için yaptırılan asansör bir süre önce bozuldu. Bozulan asansörün henüz yapılmamış olması yaya üst geçidinden faydalanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yönetiminden bozulan asansörün bir an önce yapılması ve yeniden hizmete girmesi için gerekli adımları atmasını isteyen vatandaşlar, “Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar asansör bozuk olduğu için yaya üst geçidine çıkıp inmekte zorlanıyorlar. Bu insanların üst geçitten rahat bir şekilde faydalanmaları için asansörlerin yapılması gerekiyor. Belediye başkanından bu soruna çözüm bulmasını bekliyoruz” diye görüş belirttiler.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER