Yaşam

Uygulamalı Yaşam Koçu Etkinliğine Büyük İlgi

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen ‘Uygulamalı Yaşam Koçluğu’ etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Uygulamalı Yaşam Koçu Etkinliğine Büyük İlgi
07-11-2015 03:50
Gaziantep

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen ‘Uygulamalı Yaşam Koçluğu’ etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gazianteplikadınlaryaşam koçunun belirlenen hedeflere ulaşmak için uygulanması gereken tekniklere ilişkin anlattıklarını büyük bir dikkatle dinlediler.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep’te Kadınlar Kulübü, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirdiği ‘Uygulamalı Yaşam Koçluğu’ etkinliği ile kadınlara hayallerine, isteklerine ve hedeflerine ulaşmanın ipuçlarını aktardı.

Belirlenen gerçekçi hedeflere ulaşmak için uygulanması gereken yöntemleri aktaran yaşam koçunu dikkatle dinleyen katılımcılar, bu yöntemleri uygulama fırsatı da buldular.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğe yoğun bir katılım gösteren kadınlar, etkinlikten hedeflerine ulaşmak için izlenmesi gereken yöntemleri öğrenerek ayrıldı.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, her hafta birbirinden farklı, eğitici ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmeye devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER