Gündem

Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanını seçti

Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanını seçti
26-10-2015 06:10
Gaziantep

2005 yılında kurulan Frankfurt Gaziantep Derneği’nin iki yılda bir yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın sekizincisi, 25 Ekim 2015 tarihinde Frankfurt’ta yapıldı. Toplantıya Frankfurt ve çevresinden gelen Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyeleri ve Gaziantep’e gönül vermiş misafirler de katıldı.

 

  !#**g56&in=false**#! 

 

Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geride kalan iki yılın dernek çalışmaları ve faaliyet raporu hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Toplantıdaki misafir katılımcılardan Hüseyin Özcan ve Metin Erkoç üyeler tarafından geçici Divan Başkanı ve Yardımcılığı’na seçildiler. Yapılan oylama sonucuna göre sekizinci dönemde ikincikez Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanlığı’na Ökkeş Toy seçildi. 2009 yılından beri Frankfurt Gaziantep Derneği (Gaziantep Gemeinde Frankfurt e.V) üyesi olan Toy, bir teşekkür konuşması yaptı. “Tekrar Başkan seçilmemdeki en önemli etkenin sosyal ve kültürel alanlardaki hizmetlerimin olduğuna inanıyorum. Özellikle 2014 - 2015 yılları arasında Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanı olarak kültürel ve sosyal pek çok projenin hayata geçirilmesinde çok emeğim geçmiştir” bilgisini vererek sözlerine başladı. “Dayanışma inceliktir, bana verilen bu kutsal görevi iki yıl boyunca en iyi şekilde icra edeceğime inanıyorum” diyerek devam etti. Dernek olarak sosyal sorumluluğumuz gereği yardıma muhtaç kuruluşların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra yapılan oylama ile dernek üyeleri önümüzdeki iki yıl için görev yapacak olan yeni Frankfurt Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleri’ni seçtiler. Dernek Başkanı Ökkeş Toy Başkanlığında önümüzdeki günlerde toplanacak olan Yönetim Kurulu Üyeleri kendi aralarında görev taksimi yapacaklar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER