Gündem

Vatandaşın tehlikeli önlemi

Vatandaşın tehlikeli önlemi
04-11-2015 10:01
Gaziantep

Gaziantep TEDAŞ Müessese Müdürlüğü arıza ekiplerinin yüksek gerilim hatlarında yaşanabilecek tehlikelere karşı zamanında yapması gereken çalışmalar yapılmıyor. Bu nedenle birçok mahallede vatandaşlar yüksek gerilim hatlarında olası tehlikelre karşı kendi önlemlerini alıyorlar.

 

YAŞANAN KAZALARDAN DERS ÇIKARTILMIYOR

 

Özellikle Şahinbey ilçesine bağlı kenar mahallelerde evlere yakınlığıyla dikkat çeken yüksek gerilim hatları geçmiş yıllarda ölümlü kazalara sebebiyet verdi. Çok sayıda vatandaşın da sakat kaldığı kazalardan ders çıkartmayan TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğü, alınması gereken önlemleri zamanında almadığı için vatandaşlardan tepki görüyor. Fatura tahsilatlarında 1 günlük gecikmeyi bile affetmeyen kurum yöneticilerine yönelik tepkiler giderek artıyor.

 

GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE VATANDAŞ SORUNU KENDİSİ ÇÖZDÜ

 

Gültepe Mahallesi’nde yüksek gerlim hatlarının sıcaklar nedeniyle sarktı. Vatandaşlar sarkan yüksek gerilim hatlarını birbirinden ayırmak için kendi imkanlarıyla yaptıkları kalaslarla telleri birbirinden ayırdılar. Mahalle sakinleri TEDAŞ Müessese Müdürlüğü’ne bilgi vermelerine rağmen ekiplerin, birbirine yapışmak üzere olan yüksek gerilim hatlarını birbirinden ayrılması için çalışma yapmadığını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER