Gündem

Ahmet Uzer, teşekkür etti

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 1 Kasım milletvekili seçiminde tüm oyların Ak Parti'ye verildiği Beyleri Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Ahmet Uzer, teşekkür etti
08-11-2015 09:13
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 1 Kasım milletvekili seçiminde tüm oyların Ak Parti'ye verildiği Beyleri Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Uzer Beyleri Mahallesi parti temsilcisi Ş. Abdi Karaoğlan ve Çıksorut Yeni Mahallesi parti temsilcisine Ş. Abdi Karaoğlan'a teşekkür plaketi verdi.

1 Kasım milletvekili seçiminde toplam oyu 300 olan Beyleri Mahallesi'nde tüm oylar Ak Parti'ye verildi. Ak Partiye tüm seçmenlerin oyunu kazandıran Mahalle temsilcisi İbrahim Kervancı ile bir araya geldi. Uzer aynı zamanda Çıksorut Yeni Mahallesi parti temsilcisi Ş. Abdi Karaoğlan'a da mahallesinde Ak Parti'ye tüm oyları kazandırdığı için teşekkür etti.

Her iki mahalle temsilcisine de sonsuz teşekkür ettiklerini dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, "1 Kasım milletvekili seçiminde bize sonsuz destek veren tüm vatandaşlarımız başta olmak üzere bu iki mahallemizin temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Ak Partimizin hizmetlerinin bundan sonra daha da fazla bir şekilde devam edeceğinin sözünü veriyoruz.

Diğer yandan 1 Kasım seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in önemli çalışmalara imza attığına dikkat çeken mahalle temsilcileri Şahin'e teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER