Manşet

"ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI"

Gaziantep Valisi Ali Yerli Kaya GGC’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya, Türkiye genelinde 5 aylık süreçte iki seçim yapıldığını hatırlatarak, "Artık büyümeye ve kalkınmaya gayret göstermeliyiz" diye konuştu

04-11-2015 11:26
Gaziantep

Gaziantep Valisi Ali Yerli Kaya GGC’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya, Türkiye genelinde 5 aylık süreçte iki seçim yapıldığını hatırlatarak, "Artık büyümeye ve kalkınmaya gayret göstermeliyiz" diye konuştu.

 

“MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ne (GGC) ziyarette bulundu. GGC’de basın mensupları ile bir araya gelen Vali Yerlikaya, “Türkiye genelinde iki seçim yaşadık. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri artık bitti. Seçim sonuçları ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Artık ekonomide, eğitimde, kültürde, sosyal dokunun her alanında ve her konuda gelişmeye, kalkınmaya ve büyümeye gayret göstermemiz gerekiyor. Türkiye genelinde 5 aylık süreçte tüm dikkatimiz, parlamentonun oluşmasına ve hükümetin kurulmasına yönelikti. Artık bu konular geride kaldı. Seçimlerimiz il ve ilçe seçim kurulu hakimlerinin yönetiminde, güvenlik güçlerimiz, mülki idare amirlerimiz ve sandık kurulunda yer alan üyeleri ile birlikte seçimlerin huzur ortamında gerçekleşmesi için çaba gösterdik. Huzurlu bir seçim ortamı geçirdiğimizi de vatandaşlarımız ile birlikte bizlerde gördük, yaşadık. Şimdi çalışma zamanı” diye konuştu.

 

“HIZLI BAŞLADIK”

 

Gaziantep’te bulunan bin 36 okulumuzun okul aile birlikleri ile bir sohbet toplantısı yaparak hızlı bir şekilde işe başladıklarını anlatan Vali Yerlikaya, “Eğitim, sağlık ve her şeyden önce güvenlik ile ilgili kamu düzenine ilişkin gayret gösteriyoruz. Bu konularla ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaları sizlerle bir araya geldiğimizde sizden aldığımız bilgileri değerlendirerek, vatandaşımızın her zaman olduğu gibi güvenini kazanmaya devam edeceğiz. Basın mensuplarını ve basın yayın organlarını büyük bir ilgi ile takip ediyoruz. Şehrimizi daha iyi tanımak, anlamak noktasında bir aynasınız. İki seçim sürecinde ve 20 Temmuz’dan sonra başlayan terörle mücadeledeki basınımızın ilgi ve gayret yoğunlaşmasından dolayı sevinç duyduk” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER