Gündem

Mehmet Erdoğan "Türkiye’nin geleceği için Tek Çare AK Parti"

Mehmet Erdoğan
27-10-2015 07:14
Gaziantep

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan Türkiye’nin 1 Kasım’da ki tek tercihinin Ak Parti iktidarı olduğunu söyledi.

 !#**g64&in=false**#! 

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye’nin yeniden istikrar ve huzur ortamına kavuşması için tek çarenin AK Parti olduğunu söyledi. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Erdoğan Ak Parti iktidarıyla Türkiye’nin 13 yılda kat ettiği yolun ülkeyi bölgenin lider ülkesi, dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasına soktuğunun altını çizdi

 

Yeniden Büyük Türkiye İçin Ak Parti

 

Sivil toplum kuruluşları, esnaf, ilçe ve köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan olumsuz tablonun sona ermesi için güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu savundu. Erdoğan, “Yeniden büyük Türkiye, yeniden istikrar, yeniden üreten ve gelişen Türkiye için tek çare AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesidir” dedi.

1 Kasım’ın tablosu 7 Haziran’dan farklı olacak

7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonuçların güçlü bir hükümet kurulmasına imkan vermediğine dikkat çeken Erdoğan, şöyle devam etti: “Meclise bizim dışımızda 3 parti daha giriyor. AK Parti tek başına iktidar olamazsa, Meclis adeta kilitleniyor. Hükümet kurulamıyor. 7 Kasım’dan bu yana yaşanan siyasal süreçleri millet olarak gördük. Bu nedenle aynı tabloyu yeniden yaşamamak, ülkeyi hükümetsiz, istikrarsız bırakmamak için tek çare AK Parti’nin tek başına iktidarı kalıyor.”

 

Seçmenin Tercihi İstikrar Olacak

 

1 Kasım seçimleri yaklaşırken, seçmenin ülkenin içinde bulunduğu kritik sürecin farkında olduğunu vurgulayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan “Biz inanıyoruz ki, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde 7 Haziran’daki tablo tekrarlanmayacaktır. Çünkü o tablonun bugün ülkeyi getirdiği nokta ortadadır. O tablodan bir hükümet çıkmıyor. O tablo, çözümsüzlüktür, istikrarsızlıktır, hükümetsizliktir. Bu durumun milletimiz bilincindedir. Diğer partilerden Ak Partiye yapılan katılımlarla da görüyoruz ki 1 Kasım seçimlerinde milletimiz oyunu Ak Partiye kullanarak ülkemizin geleceğini kurtaracak. Bu nedenle 1 Kasım’da sandıktan huzur, istikrar ve refah çıkacaktır. AK Parti olarak1 Kasım’dan sonra güçlü bir hükümetle yeniden Güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER