Özel Haber

"Şehidimizin adı yaşasın"

24 Ocak 2008 yılında El Kaide terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Ahmet Çandul’un adının bu çıkmaz sokağa verilmesi istendi.

16-11-2015 23:53
Gaziantep

Fevzi Paşa Mahallesi Güneşler Çıkmazında 24 Ocak 2008 yılında El Kaide terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Ahmet Çandul’un adının bu çıkmaz sokağa verilmesi istendi.

Güneşler Çıkmazı sakinlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıkları yazılı başvuruda 2008 yılında terör örgütüne yönelik bir operasyon sırasında şehit olan polis memuru Ahmet Çandul’un adının yaşatılması için bu çıkmaz sokağa verilmesi talep edildi. Başvuru nedeniyle konuşan sokak sakinlerinden Sadık Keş, terör örgütü üyelerine yönelik operasyon sırasında aslanlar gibi mücadele eden, mücadele sırasında kalleş kurşunlara hedef olarak şehit olan polis memurunun adının ilelebet yaşatmak istediklerini söyledi.

Sokak sakinlerinin tamamının yazılı olarak Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunduğunu ve sokağın adının değiştirilmesini talep ettiğini anlatan Keş, belediye yönetiminin bu konuda kendilerine gerekli yarımı göstereceklerine inandıklarını anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER