Manşet

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “ARTIK HİZMET ZAMANI”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Milletvekilleri, Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen tören ile mazbatalarını teslim aldılar.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “ARTIK HİZMET ZAMANI”
06-11-2015 11:39
Gaziantep

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Milletvekilleri, Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen tören ile mazbatalarını teslim aldılar. Mazbata töreninde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 Kasım seçimlerinin sona erdiğini ifade ederek, “Artık hizmet zamanı” diye konuştu.

  !#**g73&in=false**#! 

“VAATLERİMİZ HAYATA GEÇECEK”

Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül, Ahmet Uzer, Canan Candemir Çelik, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan, Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve çok sayıda partili katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Bugün tüm arkadaşlarım ile birlikte buradayız, mazbatalarımızı aldık. Artık hizmet zamanı, artık çalışma zamanı. Gaziantep ve Türkiye için verdiğimiz tüm vaatleri sonuna kadar kendimiz takipçisi olacağız ve vaatlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Biz ne söz verdiysek inşallah hep birlikte sözümüzü yerine getireceğiz. Siyasette tüm arkadaşlarımızla birlikte hep söyledik, maksadımız milletin duası, eser siyasetidir. Sorunlara çözüm üretme merkeziyiz, değerli belediye başkanlarımız ve bütün idarecilerimiz ile birlikte Gaziantep’in sorunları için sürekli koşturacağız. Bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Gaziantep 4 yıl sonra çok daha iyi bir noktada olacak. Çünkü yerelde ve Ankara’da güçlü bir ekip, muazzam bir koordinasyon ve harmoni içerisinde inşallah başaracağız” şeklinde konuştu.

 
“MİLLETİMİZ BİZE SÜRPRİZ YAPTI”
 
Seçim öncesinde açıklanan anketlerin 1 Kasım gecesi alınan sonucu vermediğini ifade eden Bakan Şimşek, “ Saha çalışmaları sırasında aldığımız sıcaklığı anketler ortaya koymuyordu. Sahada çok daha güçlü bir destek ve ilgi vardı. Gelinen noktada milletimiz bize pozitif bir sürprizde bulundu. Halkımıza olan teşekkürümüzü verdiğimiz sözleri yerine getirerek edeceğiz. Milletimiz vaatlerimizi yerine getirdiğimiz zaman esas teşekkürü almış olacak. Tüm arkadaşlarım adına hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Milletvekilleri, teşekkür turuna çıktılar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER