Yaşam

Lise Öğrencilerinden Hasan Kalyoncu Üniversitesine Ziyaret

Lise Öğrencilerinden Hasan Kalyoncu Üniversitesine Ziyaret
06-11-2015 09:02
Gaziantep

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesinden 150 kişilik 12.sınıf öğrenci grubu, Rehber Öğretmenleri eşliğinde Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti.

HKÜ Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gezi Programı kapsamında, Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi; 06 Kasım 2015 tarihinde HKÜ’yü ziyaret etti.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki 12.sınıf öğrencilerine tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Hasan Kalyoncu Üniversitesini daha iyi tanımalarını sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrencilere ilk olarak HKÜ Merkez Yerleşkesi tanıtıldı.

Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna gezi programı çerçevesinde; HKÜ’nün Mühendislik Fakültesi (MF), Eğitim Fakültesi (EF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF), Hukuk Fakültesi (HF), Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO), Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO), Meslek Yüksekokulu (MYO), HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve tüm HKÜ Kampüs alanı gezdirildi.

Gezi sonunda hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi gibi bir eğitim kurumunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesini tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER