Gündem

Ak Parti TEK BAŞINA İŞBAŞINDA

Ak Parti TEK BAŞINA İŞBAŞINDA
01-11-2015 18:31
Gaziantep

Seçmen sayısı 1 milyon 138 bin 374 olan Gaziantep’te 854 bin 564 kişi sandık başına gitti. 837 bin 916 oyun geçerli sayıldığı seçim sonucunda kazanan istikrar oldu. 7 Haziran’da milletvekili sayısını 6’ya düşüren Ak Parti bu sayıyı 8’e çıkartarak önemli bir başarıya imza attı.

!#**v38&pl=true**#!

“TÜRKİYE KAZANDI, İSTİKRAR KAZANDI”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye kazandı" şeklinde konuştu. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunan Şimşek, “Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. İki bayramı birlikte kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramını kutladık bugünde Demokrasi Bayramını kutluyoruz. Umudumuz Türkiye'nin önünün açılmasıydı oldu. Allah'ın izniyle Ak Parti tek başına iktidara geldi" şeklinde konuştu.

“KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU”

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, seçim sonucunun ardından yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'ye istikrar getireceğini söyledi. Gül, "Seçimin ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan istikrar ve Türkiye oldu" şeklinde konuştu. AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Rabbim utandırmasın. Milletimiz sağ olsun. Asla mahcup etmeyeceğiz. Reformlara, istikrara devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ANKETLER ÇÖPE GİTTİ”

1 Kasım seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Anketler boşa gitti” yorumunda bulundu.1 Kasım seçimlerinde büyük bir sürpriz olacağını dile getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “En sahici anket sandık sonucudur. Tüm anketler çöpe gitti” ifadelerini kullandı.

“MİLLET HUZURU TERCİH ETTİ”

1 Kasım seçimlerinde halkın tercihini yaptığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, “Millet, istikrar ve huzuru tercih etti” ifadesini kullandı.1 Kasım seçimlerinde halkın tercihini yaptığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, “Milletimiz ‘Tek başına iş başına’ dedi ve son noktayı koydu. Ülkemiz istikrar ve huzuru tercih etti. Teşekkürler Gaziantep” şeklinde ifade etti.

“MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN”

1 Kasım Genel Seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından gazetemize özel açıklama yapan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci: "Memlekete hayırlı olsun halkın teveccühüdür bu sonuçlar. Doğrusu biz de bu kadar artış beklemiyorduk. Hepimiz çok sevinçliyiz, ülkemiz kazandı" ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİNDEN ANLAMLI AÇIKLAMALAR

Ak Parti Gaziantep Milletvekili seçilen Ahmet Uzer ise ’’ hepinizin eline yüreğine sağlık, hepinize çok teşekkür ediyoruz bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu başarı Türkiye'nin başarısıdır. Bu başarı Gaziantep’in başarısıdır. Allah hepinizden razı olsun’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da ’’Çok değerli dava arkadaşlarım, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün 78 Milyonun birlik beraberliğinin sonuçlarının neye kadir olduğunu yaşıyoruz. Ayrım yapmadık. Hiçbir kardeşimiz vatandaşımız arasında ayrı gayrı yapmadık. 78 milyonu hep bir tuttuk, eşit tuttuk kardeş tuttuk, anayasada yer aldırdık’’ ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’de "Sevgili dava arkadaşlarım, 7 Haziran gecesi, burada yaptığım konuşmada, yola devam demiştik. Zafer inananların olacak demiştik. Allah’a çok şükür. Zafer inananların oldu. zafer çalışanların oldu. Allah hepinizden razı olsun’’ şeklinde açıklamada bulundu.

 !#**g70&in=false**#! 

 !#**g69&in=false**#! 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER