Takke düştü, kel göründü!

Merve Tanrıöver

9 yıl önce

Seçimlerin şirin babasıydı.

Her konuşmasında oy kazanmak uğruna bugün saygısızlık yaptığı Türk bayrağını bile kullanmayı, mitinglerin de sallandırmayı, ikiyüzlülüğü mübah gördü.

Bazı at gözlüklüler, Demirtaş’ın dağ kadrosunda eli silahlı PKK’lı resmini değil de, takım elbiseli, ailesine yumurta kırarken yaptığı iyi aile babası figürüyle, bayağı esprileri gördü.

Kişiye göre, nabza göre şerbet dağıtarak ülkenin doğusunda ayrı, batısında ayrı konuşmalar yaptı. Bu iki yüzlülüğü de gören olmadı.

Tek dertleri barajı açarak meclise girmek olan HDP’ nin sözde sempatik başkanı ayağının tozuyla gerçek rengini belli etmeye başlayarak ekmeğini yediği Türkiye Cumhuriyetine tehditlerine başladı.

Analar ölmesin diye, açılım adı altında teröriste her türlü edepsizliği yapma inisiyatifini verenler ve barajı geçmesi için oylarını esirgemeyenler, şehit asker annelerinin, polis annelerinin ağlamalarına vicdanlarını ve kulaklarını tıkamayı yeğledi.

Tek devlet, tek dil, tek bayrak fikrini bir türlü benimsemeyenler, kendilerine açılan meclis çatısı altında ilk günden itibaren bölücülük,özerklik çığlıklarını atmaktan haya bile duymuyorlar.

Terörist başının güzeller güzeli yeğeni meclis çatısı altında bulunması bazılarının içini acıtırken, yaralarını kanatırken sosyal medyada yaptığı kendisine ve soy ismine yakışır çirkin paylaşımlarını takip etmekten bi haberler.

“Halkımız silahlanmalı” derken hangi halk ve kime karşı silahlanmakmış bu? diye bir sivri akıllı çıkıp ta neden hesap sormuyor? Şehit cenazelerinin sarıldığı Türk bayrağından bile rahatsızlık duyan HDP’ nin Başkanı Selahaddin Demirtaş’ı sevimli, şirin bulanlar…neden asıl şimdi sempatinizi kazanmak için şehit edilen askerlerimizin eli kanlı teröristlerini kınamıyor ya da kınayamıyor. Lanet okuyamıyor, okumuyor.

Canlı bomba tehditleri, askerlere kurulan pusular, gençlerin bahanelerle Suruç’a çekilerek katledilmesi ve gittikçe paranoyaklaşan güvenliğinden endişe bir toplum.. Bütün bunların baş sorumlusu ve aktörü ise sevimli! Sempatik! HDP lideri..

Selahaddin Demirtaş bazıları için halen Şirin Babayı oynamaya devam edebilir ama artık son şehitlerimizden ve doğmamış yetimlerinden sonra aklı selimler için gerçek bir Gargamel olduğunu görebilenler var artık.

Takke düştü, kel göründü. Ama bazıları için halen kıvırcık saçlı olmaya devam ediyor.

Terörü meşrulaştıran her türlü görüş ve yayını da lanetliyorum.

PKK’nın askerimize karşı cesur mücadelesi!

Türk askerimize;

Otobüste evine sevk edilirken pusuda saldırır.

Hamile eşine alışverişe giderken saldırır.

Uykuda baskın yaparak alçakça saldırır.

Ailesiyle ziyaretten dönerken saldırır.

Yollarına mayınlar döşeyerek saldırır.

Ama karşısına geçme cesareti dahi olmadığından yakalandığında zırıl zırıl yalvar yakar ağlar

GÜNÜN SÖZÜ

Birisinin yalan söylemesine kızmam da yalan söylerken yakalanacak kadar salak bir insanın beni kandırmaya kalkmasına kızarım.

FREUD

YAZARIN DİĞER YAZILARI