?>

TRİKO SEKTÖRÜ CANLANDI!

Gaziantep’te triko sektörü kış sezonuna yönelik çalışmalarına başladı. Koronavirüse karşı tüm önlemlerin alındığı sektörde meslek odası ise denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Özel Haber - 5 yıl önce

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süre kapıları kapalı bulunan triko sektöründe kış sezonu hazırlıkları başladı. Sektör temsilcileri ölümcül virüs tedbirleri kapsamında tüm önlemleri alırken, Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, tedbirlerin en üst seviyede tutulduğunu anlattı. Durak, sektörde çalışan personellerin maske ihtiyaçlarının anında karşılandığını dile getirdi.

“KIŞ SEZONU HAZIRLIKLARI BAŞLADI”

2020-2021 Kış Sezonunun açıldığına dikkat çeken Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süre kapalı olan işyerlerinin faaliyet başladığını açıkladı. Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;“Kentimizde triko sektörü oldukça önemli bir iş alanı, esnafımız uzun süre işyerlerini koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı tuttu. Kapalı olan esnafımız 1 Haziran tarihinden itibaren işyerlerini açtı ve kış sezonu hazırlıklarına başladı. Şu ana kadar üretim noktasında esnafımız bir sıkıntı yaşamıyor.”

“TEDBİRLERE HARFİYEN UYULUYOR”

“Sektörümüzde yer alan esnaf arkadaşlarımızın tamamı sağlıklı bir üretim yapabilmek için tüm personelleriyle birlikte koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyuyorlar. Bizlerde meslek odası yönetimi olarak denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürerek tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını yerinde görüyoruz. Önümüzde ki kış sezonunda triko sektörünün bol kazançlı bir dönem geçirmesini bekliyoruz. tüm çalışmalarımız bereketli bir sezon için ortaya konuyor.”

Haftanın Öne Çıkanları

Konut satışında karanlık oyun!”…

2020-06-10 02:57 - Özel Haber

“Vaka sayıları artıyor”

2020-06-11 13:07 - Özel Haber

Kurumsal Hosting Özellikleri ve İşletmeler İçin Avantajları

2020-06-09 10:45 - Teknoloji

Ciğer kebabının dürümü 20 lira oldu

2020-06-09 13:09 - Özel Haber

ÖLÜM YOLUNA ÇÖZÜM BEKLENİYOR

2020-06-11 13:08 - Özel Haber

Terör saldırısı: 2 işçi şehit, 8 yaralı

2020-06-08 15:58 - Türkiye

Bakan Koca açıkladı. İşte son durum...

2020-06-12 14:14 - Türkiye

Bakan Mustafa Varank açıkladı! Corona virüse karşı yerli ilaç üretildi

2020-06-12 05:33 - Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri tek tek verdi

2020-06-09 13:47 - Türkiye

Süper Lig’de perde 87 gün sonra açılıyor

2020-06-11 05:22 - Spor

İlgili Haberler

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

GAGİKAD’tan Balkan Çıkarması

12:28 - Özel Haber

Elbistan ve Çevre İlçeler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

16:37 - Özel Haber

Elektrikten Sonra Şimdi de Su! TEDAŞ’tan İkinci Mağduriyet

15:38 - Özel Haber

Pancarlı’da Elektrik Krizi! Yol Çalışması Çileye Dönüştü

15:01 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel

Anahtar Parti’den Sert Uyarı

19:20 - Gündem

Gaziantep’te Yumurtacılıkta Yeni Dönem Başladı

19:08 - Gündem

Tac Mahal Gelinlik Gaziantep’e İkinci Işıltıyı Taşıdı

17:53 - Yaşam