SÜPER LİGİN SÜPER YÖNETİMİ

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olağan genel kurulunda başkan Adil Sani Konukoğlu güven tazeledi.

Özel Haber - 5 yıl önce

Gaziantep’i yeniden Spor Toto Süper Ligine çıkartmayı başaran Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Olağan Genel Kurula gitti. Olağan genel kurulda kulüp yönetimi Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında güvenoyu aldı. Katılımın yüksek olduğu genel kurulda yeni döneme ilişkin görüş alış verişinde de bulunuldu.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU TAÇLANDIRDILAR

Yeni sezonda Süper Ligde mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olağan genel kurulu yapıldı. Adil Konukoğlu yeniden başkan olarak seçilirken yönetim kurulu ise belli oldu. Gaziantep’i gelecek sezon Süper Ligde mücadele edecek olmasının önünü açan başarılı yönetim gelecek dönemde aynı şekilde görevini sürdürecek. Konukoğlu kongrede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;“Yol haritamıza baktığımız zaman da delegelerimizin teveccühü ile şirketleşme konusunda iznimizi aldık. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün bundan sonra Süper Lig’de kalıcı olabilmesi için sürekli gelir sağlayabilmesi için ve hiç kimseye ihtiyacı olmadan iyi bir yönetim çerçevesi içerisinde sürdürülebilir bir kulüp haline getirilebilmesi lazım. Bu şampiyonluk bu şehre helali hoş olsun. Ben bir söz vermiştim sözümü yerine getirdim. Diğer bir sözüm de burayı profesyonel bir şekle dönüştürmeden bu işin peşini bırakmayacağım ve hiçbir zaman bu kulübün üzerinden elimizi ekip olarak çekmeyeceğiz. Bu şehir her şeye layık, bu şehri seviyorum. Bu şehir inşallah Süper Lig’de çok daha güzel yerlere gelecek. Ben buna inanıyorum. Yeter ki birlik olalım, dirlik olalım hep beraber, el ele bu takıma sahip çıkalım. Yalnızca bu takıma değil, Gaziantep’teki bütün takımlara sahip çıkalım. Gelin hep beraber bu ülkenin Brezilyası olalım. Bütün dünyaya, bütün ülkeye, bütün liglere buradan futbolcu transfer edelim, çünkü biz bunu başarabiliriz. Bundan sonra da altyapıdaki futbolcuları takip edeceğim. Onların bu ülkeye kazanımı için onlarla beraber çalışma yapacağım.”

YENİ YÖNETİME A.Ş. YETKİSİ VERİLDİ

Yeni sezonda Gaziantep’i Süper Lig’de temsil edecek olan Gazişehir gelecek adına büyük bir adım atacak. İki sezondur başarılı bir şekilde başkanlık görevini sürdüren Adil Sani Konukoğlu, kurumsallaşma adına ilk adıma attı. Kongrenin gündemine alınan, “Derneğimiz bünyesinde sürdürülen tüm amatör ve Profesyonel Futbol Faaliyetlerinin GFK Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'ye devri ile bu devir işleminin Türkiye Futbol Federasyonu mevzuatı ve diğer ilgili mevzuatlar uyarınca yürütülebilmesinin yanı sıra, devralacak şirket ile imzalanacak sözleşmelerin imzalanabilmesi bakımından Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi” oy birliğiyle kabul edildi.   

GAZİŞEHİR'DE YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Adil Sani KonukoğluMustafa TopçuoğluHaluk KalyoncuMurat GüneriTuncay YıldırımMehmet AkıncıSettar KonukoğluAdnan ÜnverdiErhan ÖzmenGökhan ÇeliktürkHülya AkkayaAyşen AhiFikret KileciÖmer KüsbeoğluAlpaslan ÖzgüçlüAydın ErbayCevdet Akınal Fahrettin KaplanFiliz EvranHakan AslansoyHalit AcarHanifi ŞireciCihan KoçerMehmet Ali ŞimşekMesut ÇakmakMüslüm ÖzmenÖmer ŞahinSedat ÖzdinçSelami MemişYusuf Ziya DemsoyDENETİM KURULUMehmet Tekin Alpay Ali İhsan KayaHikmet Güneş

Haftanın Öne Çıkanları

SEMERİN fiyatı 350 lira

2019-06-07 10:25 - Özel Haber

YÜZLERCE BAKIRCI USTASI YETİŞTİ

2019-06-07 10:27 - Özel Haber

Polisi vuran şahıslar yakalandı

2019-06-06 09:26 - Asayiş

Gazişehir Gaziantep'te sportif direktör Ayhan Akman oldu

2019-06-10 10:00 - Güncel

Gezici kütüphaneye ilgi yoğun

2019-06-06 09:27 - Yaşam

Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne yoğun ilgi

2019-06-06 09:26 - Yaşam

SÜPER LİGİN SÜPER YÖNETİMİ

2019-06-10 10:24 - Özel Haber

Bulgurun kilosu 4 lira oldu

2019-06-07 10:22 - Özel Haber

“Kardeşlik ruhunu tüm topluma yayacağız”

2019-06-09 09:16 - Özel Haber

“GAZİANTEP Süper Lige çıktı”

2019-06-07 10:23 - Özel Haber

İlgili Haberler

TÜKD'de Ece Tepe Dönemi

15:27 - Özel Haber

GAGİKAD KİLİS’ İN GÖNLÜNÜ FETH ETTİ

21:03 - Özel Haber

Yeniden Refah Partisi Nurdağı Seçim Sonuçlarına İtirazını Yeniliyor

17:21 - Özel Haber

Umut Yılmaz, Mazbatasını Alır Almaz Babasının Yanına Gitti

16:48 - Özel Haber

Yeniden Refah Partisi'nin Güçlü Çıkışıyla Oğuzeli'nde Kazanan Öztekin Oldu

03:48 - Özel Haber

Günün Manşetleri

TÜKD'de Ece Tepe Dönemi

15:27 - Özel Haber

Enerjisa Atatürk İlkokulu Hatay’da açıldı

15:23 - Genel

Dünya Halı Modasını Gaziantep Belirliyor

11:09 - Gündem

Silah, Uyuşturucu ve Nakit Para Yakalandı

10:39 - Asayiş

Finans Yönetimine Dikkat!

10:33 - Ekonomi