ŞEHİTKAMİL’den Ülkerli Mahallesi'ne meydan

Şehitkamil Belediyesi, Ülkerli Mahallesi Cami önünde bulunan yokuş ve tehlike arz eden alanın kış aylarında toprak kaymasını önlemek amacıyla, istinat duvar örerek yapacağı dolguyla birlikte meydan oluşturacak. Ülkerli Mahallesine güzel bir meydan kazandı

Yaşam - 9 yıl önce

MAHALLEMİZE ÇOK GÜZEL BİR MEYDAN KAZANDIRILIYOR

Şehitkamil ilçe merkezi ve yeni mahalle olan köylere yapmış olduğu hizmetlerle adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, Ülkerli Mahallesi’nde yeni bir projeye daha imza atıyor. Mahalle sakinlerinin meydan ihtiyacını gidermek adına çalışmalara başlayan Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Ülkerli Mahalle Camiin ön tarafından bulunan yokuş bir alan üzerinde hem kış aylarında toprak kaymasını önlemek hem de meydan oluşturmak adına istinat duvarı örmeye başladı. Örülecek duvar ile birlikte dolgu işlemlerine geçecek olan ekipler, daha sonra meydan için geniş ve büyük bir alan oluşturacak. Yapılacak olan meydan içerisinde ise çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan oluşturacak. Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını dile getiren Ülkerli Mahalle Muhtarı Mehmet Taşkın, “Geçtiğimiz aylarda mahallemizi ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na camimiz önünde bulunan ve tehlike oluşturan bu alan üzerinde çalışma yapmalarını istemiştik. Sağ olsun Başkanımızda buranın hem dolgu yapılması hem de vatandaşlarımızın meydan ihtiyacını gidermek adına çalışma yapacaklarını dile getirmişti. Çok kısa bir süre içerisinde Belediyemiz tarafından yapılan incelemeler sonunda arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. Şuan sizlerin de gördüğü gibi öncelikle toprak kaymasını önlemek amacıyla istinat duvarı örülüyor. Daha sonra yapılacak dolguyla birlikte meydan çalışması başlayacak. Yapılacak olan meydan ile birlikte mahalle sakinlerimiz hem burada düğünlerini, nişanlarını, mevlitlerini geniş bir alan üzerinde yapmış olacaklar, hem de çocuklarımızın oyun oynayacak bir alanları olacak. Şehitkamil Belediyemiz tarafından zaten her türlü hizmet yapılıyor. Yol çalışması, kilitli parke çalışması, temizlik hizmetine kadar her şey yapılıyor. İnşallah bu meydan da en kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Gerçekten mahallemize çok güzel bir meydan kazandırılıyor. Mahalle muhtarı olarak Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu her türlü çalışmalardan dolayı Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların da devamını diliyorum” dedi.

RAHAT NEFES ALABİLECEĞİMİZ BİR ALANIN OLMASI BİZLERİ SEVİNDİRİYOR

Ülkerli Mahallesi Cami İmamı Yusuf Köse ise, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize yapılacak olan meydan çalışmasını olumlu buluyoruz. Çünkü burası eskiden tehlike arz ediyordu. Kış aylarında her an toprak kaymasına sebep olabilecek durumdaydı. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz bunun önlemini alarak öncelikle sağlam bir istinat duvarı örüyor. Daha sonra yapılacak dolguyla birlikte güzel bir meydan yapılacak. Hem çocuklarımızın oyun oynamaları açısından hem de bizlerin rahat nefes alabileceğimiz bir alanın olması bizleri sevindiriyor. Böyle bir hizmeti mahallemize sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 !#**v70&pl=true**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

En meşhur mahalle: Hoşgör

2015-11-28 14:22 - Bizim Mahalle

“Hatlar yer altına alınmalı”

2015-11-26 13:01 - Bizim Mahalle

“İki arada kaldık”

2015-11-25 17:52 - Bizim Mahalle

Küsget profesyonel lokanta hizmetine kavuştu…

2015-11-28 10:02 - Yaşam

Başkan Fadıloğlu Çıksorut’ta park çalışmasını inceledi

2015-11-28 12:20 - Yaşam

Hayırsever Uslu Ailesi’nden "Eğitime anlamlı destek"

2015-11-27 14:09 - Yaşam

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI GAZİANTEP VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ŞEHİTKAMİL VERGİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2015-11-24 14:40 - Basın İlan

112 istasyonları fiziki şartları iyileştirildi…

2015-11-25 08:20 - Yaşam

İşte 64. Hükümet'in kabine üyeleri

2015-11-24 11:08 - Mobil

TARİH CANLANACAK

2015-11-26 14:22 - Özel Haber

İlgili Haberler

Aslansoy Ailesinin Acı Günü

12:12 - Yaşam

Glokom Tehlikesine Karşı Medical Point Hastanesi'nden Önemli Adım!

16:12 - Yaşam

Hareketsiz Yaşam Diyabete Neden Oluyor

13:11 - Yaşam

Nurdağı'nda Tamamlanan Konutlar Sahiplerine Teslim Ediliyor

00:00 - Yaşam

Çocuklarda Gece İdrar Kaçırma Tedavi Edilebilmektedir

02:41 - Yaşam

Günün Manşetleri

15 Aydır Bekleyen Mağduriyet

17:52 - Özel Haber

Melih Meriç’ten Emeklilere Destek Hamlesi

17:01 - Gündem

Sedat Yıldız ile Yeniden Refah Partisi Gaziantep’te Büyümeye Devam Ediyor

15:08 - Gündem

Başkan Mezine Sırakaya'dan kadın taraftarlara çağrı

22:43 - Spor

Erdem Güzelbey, Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Oldu

21:49 - Gündem