?>

Şehit babasının duygulandıran sözleri

Gündem - 10 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Sur’da şehit düşen Erzurumlu Orhan Dilekçi'nin babasının yanıtının yer aldığı paylaşımı duygusal yorumlar aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kendi sosyal medya hesabından Diyarbakır Sur'da şehit edilen Erzurumlu Orhan Dilekçi'nin şehit haberini ileten komutanın 'Bir emriniz var mı' sorusuna verdiği cevabı paylaştı. Şehit babasının komutana hitaben verdiği "Sur esnafına sorar mısınız, oğlumun herhangi birine borcu kaldıysa ödeyelim" yanıtını paylaşan Şahin, "Teröristlerce şehit edilen oğlu bu dünyadan kul hakkıyla gitmesin diye hassasiyet gösteren babanın ellerinden öperim. Allah sabır versin” yorumu yapmıştı. Fatma Şahin'in paylaşımı takipçilerinin de duygusal yorumlarına neden oldu. Başkan Şahin’in bu paylaşımına Yasemin Çetinkaya isimli kullanıcı, "Sur esnafına veya bir yere borcu varsa biz ödeyelim evlat acısı yaşayan aile rahat olsun” ifadelerini kullanırken, Sefa Tunceri ise, "Allah'ım şehidimizin mekanını cennet eylesin. İşte bizler böyle babaların evlatlarıyız, şüphem yok ki böylede evlat yetiştirdim. Oğlum jandarma astsubay, kendim polisim. Allah o yüce mertebeyi bizlere de nasip etmişse canlarımız, kanlarımız bu güzel vatana helal olsun” yorumu yaptı.

Mesude Güldür Akar ise, “Bu kadar basitliğin içinde böyle muhteşem insanların varlığı umut veriyor. Allah iki cihanda da ödülünü versin, inşallah” ifadesine yer verirken, Sabiha Gül ise, “Çok manidar bir cümle kurmuş eli öpülesi amca kul hakkı bu başka bir şeye benzemez. Allah sabır versin” ifadesini kullandı. Soner Sarikurt da, “Mekanı cennet olsun Allah nurlar içerisinde yatırsın. Bizim değil onun bizde Hakkı vardır asıl şehidim bize Hakkı'nı helal etsin” yorumu yaparken Eyüp Kocabaş'ın da, “İman böyle bir şey işte. Hesap gününe inanan bu dünyadan borçlu gitmek istemez. Allah gani gani rahmet eylesin” şeklinde ifadeler duygulandırdı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

"Yer bulamıyoruz"

2016-01-04 13:14 - Bizim Mahalle

"Kentsel dönüşüm önemli"

2016-01-01 12:13 - Mobil

Op. Dr. Ahmet Neccar, "Asılsız haberleri teessüfle karşılıyoruz"

2015-12-30 13:10 - Mobil

Köylü kadınlar doğal yaşam pazarında

2016-01-04 14:00 - Yaşam

"Uygun değil"

2016-01-03 09:48 - Mobil

NCR International Hastanesi'nde NRP eğitimi

2016-01-03 09:41 - Yaşam

Kadoil'in Genel Müdürlüğü'ne Çağdaş Demirağ atandı

2016-01-05 10:47 - Gündem

Gaziantep'te esrar operasyonu: 1 gözaltı

2015-12-31 22:58 - Asayiş

Muhtarlar tebligat mağduru!

2016-01-02 08:33 - Mobil

ŞEHİTKAMİL’İN BAŞARISI

2016-01-03 09:36 - Manşet

İlgili Haberler

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

15:44 - Gündem

Vakkas Acar, CHP Gaziantep İl Başkanı Seçildi

19:00 - Gündem

Reisoğlu Sahneye Çıkmadı Ama Perde Arkasından Rejisörlük Yapıyor!

09:36 - Gündem

Bozgeyik: “CHP’de Parti İçi Demokrasi Cinayeti İşleniyor!”

15:15 - Gündem

Günün Manşetleri

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

15:44 - Gündem

Değer Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu ve Dayanışma Ruhu Bir Arada

11:29 - Özel Haber