?>

Kemal Kılıçdaroğlu,“Kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz”

Türkiye - 9 yıl önce

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte milletvekili genel seçimi için Arjantin İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, “Huzur ve kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz”

Kılıçdaroğlu, saat 13.00'da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber Çukurambar semtinde bulunan Arjantin İlköğretim Okulu'na milletvekili genel seçimi için oyunu kullanmaya geldi. Kılıçdaroğlu çifti, görevlilerin nüfus cüzdanı kontrolünün ardından 4137 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Oy kullanma işleminin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bu seçimler demokrasimiz, cumhuriyetimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için çok önemli. Geldik, oyumuzu kullandık, hayırlı uğurlu olsun" dedi. "BÜTÜN OLAYLARI YAKINDAN İZLİYORUZ"

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde seçim güvenliğine ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, "Henüz ayrıntılar gelmedi ama size şunu söyleyebilirim; Bütün olayları yakından izliyoruz. Teröre, kimden gelirse gelsin karşı olduğumuzu, amacı ne olursa olsun karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik. Bu ülkede biz huzur ve refah istiyoruz. Bu ülkede birlikte, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu ülkede anneler çocuklarını huzur içinde okula göndersinler, bunu istiyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi ve bu ülkede hepimiz barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz" karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu, açıklamalarının ardından yürüyerek Arjantin İlköğretim Okulu'nun karşısında bulunan Çukurambar Taksi Durağı'na geçti. Taksici esnafıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na çay ikram edildi. Kılıçdaroğlu daha sonra makam aracına binerek CHP Genel Merkezi'ne hareket etti. 

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı 4137 numaralı sandıkta Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri kimyasal madde araması yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Çoban, "1 Kasım seçimleri huzurlu bir Türkiye kurma mücadelesidir"

2015-10-30 05:53 - Gündem

Mustafa Diken'in acı günü

2015-10-29 09:50 - Gündem

Gaziantep Ülkü Ocakları Kahvaltıda buluştu

2015-10-27 05:48 - Gündem

Gaziantep'te PKK'nın gençlik ve kadın yapılanmasına operasyon

2015-10-31 08:02 - Asayiş

Bozgeyik ailesi Ak Parti'ye katıldı

2015-10-29 04:19 - Gündem

İnayet Topçuoğlu Hastanesinde doğum heyecanı

2015-10-26 05:23 - Gündem

ICONOVA’nın ses ve ışık gösterisi Gazianteplileri büyüledi

2015-10-30 06:43 - Yaşam

Şimşek'ten Yüksel'e destek

2015-10-27 09:21 - Gündem

Gaziantep'te polise silahlı saldırı

2015-10-27 02:38 - Asayiş

Gaziantep’te ilk kez ışık ve ses gösterileri ICONOVA da yapılacak

2015-10-28 03:33 - Gündem

İlgili Haberler

İşe Alımın Geleceği: Öğrenme ve Değerlendirme Araçlarının Entegrasyonu

08:57 - Türkiye

Sağlık Sektöründe Başarılı Dijital Pazarlama Stratejileri 

16:12 - Türkiye

Ruhumuza İşleyen Bir ''Gaziantep Modeli'' Var

01:59 - Türkiye

Toptan Tahıl ve Gübre Çeşitleri

23:07 - Türkiye

2. El Araba Modelleri Sizleri Bekliyor!

01:38 - Türkiye

Günün Manşetleri

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber