?>

Hesabını Halkımızla Birlikte Soracağız

14 Mayıs 2023 seçimlerine devletin tüm imkanlarının AKP’ye seferber edildiği, Gaziantep Belediyelerinin sosyal yardımlarının AKP’li adaylar eliyle milletimize dağıtıldığı,

Gündem - 3 yıl önce

Devletin valisinin AKP li adaylar ile seçim çalışmalarına katıldığı, billboardlarda boy gösterdiği, kurumların il müdürlerinin akp ilçe başkanlarının seçim çalışmalarına, miting meydanlarında, televizyonlarda milletimizin tehdit edildiği bir ortamda tamamladık.

 

Gaziantep’in tek miting alanı ve sembolü olan demokrasi meydanının yasaklandığı, pankart ve afişlerimizin belediye personelleri tarafından kaldırıldığı stant çalışmaları sırasında gençlerimizin ve kadınlarımızın saldırılara uğradığı bir seçim ortamı yaşadık.

 

Kampanya süreci boyunca milletvekili adaylarımız ve örgütlerimiz Gaziantep’in her mahallesinde vatandaşlarımızla buluştu. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını ve projelerimizi anlattı.

 

Gençlerimiz gece gündüz ayırt etmeksizin, canla başla çalışmalar yürüttü. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk defa oy kullanacak seçmenlere hitaben yazdığı mektubu kapı kapı dolaşarak dağıttı.

 

Toplumumuzun temel taşı olan ailelerimizi ayakta tutan kadınlarımızla ev ziyaretlerinde bir araya gelerek başta Aile destekleri sigortası olmak üzere tüm sosyal politikalarımızı anlattık.

 

14 mayıs günü Gaziantep’in 4060 sandığında görev yapan sandık kurulu üyesi, okul bilişim sorumlusu ve müşahit arkadaşlarımız sabah 06.30 da görevlerinin başında hazır oldular. Örgütlerimiz Gaziantep’te oy kullanılan her okulda  sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıkarak tüm ıslak imzalı tutanakları aldı. İlk defa bu seçimlerde Gaziantep’in her okulunda bir hukuk sorumlusu avukat arkadaşımız sandık kurulu üyelerimiz ile birlikte görev başındaydı.

 

Ortada ne kazanılmış ne de kaybedilmiş bir seçim vardır. 20 yıldır iktidarda olan ve tüm kamu imkanlarını hukuka aykırı bir şekilde sonuna kadar kullanıp seçimin 2. tura kalmasına sevinen bir Cumhur ittifakı, ikinci turunda seçimi büyük bir zaferle kazanacağına inanan Millet ittifakı vardır.

 

Millet ittifakı il başkanları olarak bizler 28 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilk günkü inançla bir arada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Buradan tüm Gazianteplilere sesleniyoruz; önce 600.000 Suriyeli mülteciyi Gazi şehrimize getirenleri, sonra mültecileri geri ülkelerine geri göndereceğiz.

Gaffar Okkan ve Sinan Ateş’in katillerini Gazi meclise sokan,  TERÖRİST BAŞI Abdullah Öcalan’ın KARDEŞİNİ TRT’ye çıkaran, Habur’da çadır mahkemeleri kurduranların hesabını HALKIMIZLA BİRLİKTE SORACAĞIZ. Buradan bir kez daha yineliyoruz ki terörün her türlüsünü de lanetlediğimizi buradan bütün kamuoyuna saygıyla duyurduğumuzu bildiririz. 

 

28 Mayıs’a kadar tüm Millet İttifakı bileşenleri olarak bizler Gaziantep’in her mahallesinde yurttaşlarımızla bir arada olmaya devam edecek bu seçimi halkımızla birlikte kazanacağız.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Milletvekilleri belli oldu

2023-05-15 10:08 - Gündem

“Bizler Çalışmaya ve Üretime Devam Ediyoruz”

2023-05-16 14:10 - Ekonomi

İzmir İstanbul Uçak Bileti

2023-05-10 13:52 - Yaşam

GAZİANTEP EMNİYETİNDEN DİLENCİLERE OPERASYON

2023-05-15 20:14 - Gündem

Seçim Öncesi Şebeke Tamam

2023-05-10 14:06 - Yaşam

Öfke Kontrolü ve Psikolojik Destek: İzmir'deki Tavsiye Edilen Psikologlar

2023-05-16 14:02 - Yaşam

CHP Milletvekili Adayları GTB’yi Ziyaret Etti

2023-05-10 13:58 - Gündem

ANKA’dan hemşirelere teşekkür

2023-05-12 13:13 - Yaşam

MİLLET İTTİFAKI’NDAN AK PARTİ’YE KATILIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

2023-05-11 21:15 - Gündem

Hesabını Halkımızla Birlikte Soracağız

2023-05-17 13:21 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep İş Dünyası Mehmet Ali Topçuoğlu’na Veda Etti

13:15 - Gündem

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

Milletvekili Ali Şahin Üzerinden Neyin Hesabı Görülüyor?

18:49 - Gündem

STK ve Meslek Odalarından “Bu Sadece Bir Parti Meselesi Değil” Mesajı

16:09 - Gündem

MHP’den Gaziantep’te Kritik Karar

17:54 - Gündem

Günün Manşetleri

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Gaziantep İş Dünyası Mehmet Ali Topçuoğlu’na Veda Etti

13:15 - Gündem

Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı Mustafa Erhan Durukan Vefat Etti

11:05 - Yaşam

Gaziantep’in Duayen Sanayicisi Ali Topçuoğlu Vefat Etti

18:55 - Yaşam

BOTAŞ ve GAZDAŞ Tecrübesiyle PALMET’e Güç Katacak

11:11 - Türkiye