?>

Gaziantep İHH Kadın Birimi’nden “İyilik Soğuk Geçirmez” Kampanyasıyla Gönüller Isınıyor

Gaziantep İHH Kadın Birimi, zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. “İyilik Soğuk Geçirmez” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında çorba, ekmek ve kahvaltı etkinlikleri düzenlenerek hem ihtiyaç sahiplerine destek olunuyor hem de dayanışma ruhu güçlendiriliyor.

Özel Haber - 1 yıl önce

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın 125 ülkesi ve 6 kıtasında sürdürdüğü yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken, Gaziantep İHH Kadın Birimi de “İyilik Soğuk Geçirmez” sloganıyla başlattığı kampanyada ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Bu kapsamda çorba, ekmek ve kahvaltı organizasyonları düzenleyen birim, zorlu kış şartlarında gönüllere dokunmayı hedefliyor.

İHH Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gözübüyükler, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Milyonlarca insan savaş, doğal afet, göç ve krizlerin etkisiyle çadırlarda yaşam mücadelesi veriyor. Zor kış şartlarında bu insanların nasıl geçineceğini düşünüyoruz. Şimdi destek olma zamanı diyerek yola çıktık. Kampanyamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan İHH Gaziantep İl Başkanı Murat Şahin ise yardımların acılar sona erene kadar devam edeceğini belirtti. Şahin, “İhtiyaç sahiplerine umut olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür kampanyalarla daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Programa ayrıca Suriye Fırat Kalkanı Bölgesi Sorumlusu Yusuf Tunç da katıldı. Tunç, yaptığı konuşmada, “Dünyanın birçok bölgesindeki mazlum insanlar, ülkemizdeki hayırseverlerin bağışlarını bekliyor. Onları bu zorlu kış şartlarında yalnız bırakmamalarını ümit ediyorum ve desteklerini talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programın koordinatörlüğünü üstlenen İHH Kadın Kolları Sekreteryası Emel Diril ise birlikteliğin önemine dikkat çekerek, “Başka projelerde gönüllülere dokunmak için yeniden bir araya gelmeyi ümit ediyoruz” dedi.

İHH Gaziantep Kadın Birimi, düzenlediği bu kampanyalarla ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP Genel Başkanı'ndan Gaziantep Milletvekiline Yakışmayan Tavır

2024-12-07 16:13 - Özel Haber

Milletvekili Meriç’ten Esnafa Emeklilik Müjdesi

2024-12-10 00:30 - Gündem

Oğuzeli Belediyesi’nde İstifa İddiaları Siyaseti Isıttı

2024-12-06 17:51 - Özel Haber

"İdeallerden Güce Mi? CHP’li Başkan Güzel’in AK Parti Geçişi!"

2024-12-05 13:51 - Gündem

“7 Şehir, 11 Kampüs, Tek Okul!” Nesibe Aydın Gaziantep’te Eğitime Damga Vuruyor

2024-12-11 10:17 - Özel Haber

Okul Çevresinde Neler Oluyor?

2024-12-06 16:26 - Asayiş

Gaziantep KADEM’den Örnek Çalıştay

2024-12-09 23:02 - Özel Haber

Gaziantep, Suriye'de Barış ve Kalkınmanın Anahtarı Olacak

2024-12-11 14:38 - Gündem

Yeniden Refah Partisi’nden İhraç Açıklaması: "Manipülasyonlara İzin Vermeyiz"

2024-12-05 14:30 - Gündem

Gaziantep Kent Konseyi’nden “Kadın Olmak” Temalı Etkinlik

2024-12-06 18:48 - Özel Haber

İlgili Haberler

HKÜ–GİKAD İş Birliğiyle Kadınlar Ekonomide Güçleniyor

11:53 - Özel Haber

Sezay Koçak Kendi İradesiyle Hayatını Kaybetti

17:55 - Özel Haber

Özel Eğitim de Türkiye Modeli Alarm Veriyor!

14:49 - Özel Haber

İncilipınar Lions Kulübü’nden Bilişim Sınıfı

15:55 - Özel Haber

Türk Kızılay Gaziantep’ten Hakimiyet Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

09:48 - Özel Haber

Günün Manşetleri

HKÜ–GİKAD İş Birliğiyle Kadınlar Ekonomide Güçleniyor

11:53 - Özel Haber

Sezay Koçak Kendi İradesiyle Hayatını Kaybetti

17:55 - Özel Haber

Gaziantep’te Narkotik Operasyonu

11:40 - Asayiş

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem