?>

Erdem Koleji’nde sıfır atık defilesi

Yaşam - 7 yıl önce

Erdem Kolejinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri, atık durumda olan maddelerden kendileri için kıyafet tasarlayarak Sıfır Atık defilesi gerçekleştirdi.

Erdem Kolejinde ezberleri bozan bir defile düzenlendi. Erdem Koleji amfi salonda gerçekleşen defilede, ilkokul ile ortaokul öğrencileri, atık durumda olan maddeleri kendi hayal güçlerine ve giyim zevklerine göre yeniden yorumlayarak kendileri için kıyafetler tasarladı. Bu kıyafetlerle Sıfır Atık Defilesi gerçekleştirildi.

Tasarladıkları kıyafetleri giyip sahnede yürüyerek sergileyen öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Velilerin, okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği defile, izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı ve atık maddelerle yeniden tasarlanan her kıyafet, izleyiciler tarafından büyük alkış topladı.Sıfır Atık bilincinin her geçen gün öğrenciler üzerinde biraz daha arttığını ifade eden Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, “Bu farkındalığı farklı ve eğlenceli etkinliklerle bize gösteren öğrencilerimize, emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve defilemize gelerek bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Her kıyafetin jüri tarafından oylandığı yarışma sonunda, tasarladıkları kıyafetlerle ilkokuldan ve ortaokuldan ilk üçe giren öğrenciler, ödül olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okul idarecilerinin makamında bir gün oturmaya hak kazandı.

Haftanın Öne Çıkanları

SANKO Park 10’uncu yılını kutluyor

2019-04-18 11:19 - Yaşam

Ak Parti’de Şahin-Tahmazoğlu SOĞUK SAVAŞI!

2019-04-22 10:28 - Özel Haber

Erdem Koleji’nde sıfır atık defilesi

2019-04-24 04:14 - Yaşam

BÜYÜK BİR KUMPAS MI?

2019-04-18 10:01 - Özel Haber

Gaziantep Lisesi’nde coşku yaşanacak

2019-04-18 08:16 - Özel Haber

SANKO’da resim sergisi

2019-04-21 09:10 - Yaşam

Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu’nda 23 Nisan Coşkusu

2019-04-23 08:12 - Güncel

İLK GÜN YAŞANAN HEYECAN YILLARDIR DEVAM EDİYOR

2019-04-21 09:15 - Özel Haber

HALEP PASAJININ YIKIMINA BAŞLANILDI

2019-04-17 11:19 - Özel Haber

Çocuklardan ebeveynlere tiyatrolu gönderme

2019-04-22 06:12 - Yaşam

İlgili Haberler

Gazeteci Mezine Sırakaya’nın “Nefes” İsimli Şiir Kitabı Okurla Buluştu

11:09 - Yaşam

“STRATEJİK HAYAT: DAHA ÇOK KONUŞMAK DEĞİL, DAHA DOĞRU DÜŞÜNMEK İÇİN…”

16:09 - Yaşam

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen'in Acı Günü

11:11 - Yaşam

Gaziantep'in Su Geleceğine 2 Milyar Liralık Dev Yatırım

15:48 - Yaşam

İleri Yaşta Omuz ve Kalça Ağrılarının Nedeni Kireçlenme Olmayabilir

14:30 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep'de Sorumsuz Sürücü Dehşeti! 3 Araç Hasar Gördü

12:10 - Asayiş

Ağustos’ta En Çok Kazandıran Yatırım Aracı Külçe Altın Oldu

10:56 - Ekonomi

İnşaatın En Büyük Maliyet Kalemlerinden Biri İşçilik

10:23 - Ekonomi

267 KİŞİ BİNDİ. PEKİ NEYE GÜVENDİ?

18:06 - Gündem

Gaziantep’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 448 Kişi Yakalandı

12:11 - Asayiş