?>

Deniz Atar, Umut Yılmaz’a meydan okudu!

Yolsuzluk iddiaları, ihanet suçlamaları ve siyasi savaş… Şehitkamil Belediyesi’nde kaos büyüyor! Avukat Deniz Atar, Başkan Umut Yılmaz’ın partisinden ihraç edilmesi gerektiğini belirterek “Kaydını yırtın, ihraç belgesini belediye kapısına asın!” dedi. Ellerindeki belgeleri savcılığa sunacağını açıklayan Atar, Gaziantep siyasetini sarsacak açıklamalar yaptı!

Gündem - 1 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi’nde tansiyon yükseliyor! Meclis Üyesi Ersin Atar’ın kardeşi Avukat Deniz Atar, Başkan Umut Yılmaz’ı hedef aldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atar, belediyedeki yolsuzluklara dair ellerinde belgeler olduğunu belirterek, bunları savcılığa teslim edeceğini duyurdu.

Atar Hukuk Bürosu’nda düzenlenen basın toplantısında Deniz Atar, “İlk mecliste Atar olacak, Yılmaz olmayacak” diyerek meydan okudu. İl Başkanı Reis Reisoğlu ve İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım’a da çağrıda bulunan Atar, partinin harekete geçmesini istedi.

“İhanet Etti, Belgesini Kapıya Asın!” Umut Yılmaz’ın partiye ihanet ettiğini öne süren Atar, sert sözlerle yüklendi:"Partisine ve Şehitkamil halkına ihanet eden birinin kaydını yırtın atın, ihraç belgesini belediye kapısına asın! Şehitkamil Belediyesi’nin başka partilerle flörtü, yolsuzluk iddiaları yüzünden karşılık bulmayan bir tiyatrodan ibaret. Bugün açıklanan konular CHP’den bağımsızdır. Çünkü Umut Yılmaz bizim gözümüzde artık CHP’li değildir!"

“Hançer Senin Elindeydi, Kendini Vurdun!” Başkan Yılmaz’ın “En yakınlarım beni sırtımdan hançerledi” sözlerine atıfta bulunan Deniz Atar, “Bırak şov yapmayı! Hançer senin ve ekibinin elindeydi. Şehitkamil halkının iradesini sen hançerledin!” ifadelerini kullandı. Atar, ellerindeki tüm belgeleri savcılığa sunacaklarını belirterek, “Nisan meclisinde Ersin Atar olacak ama Umut Yılmaz nerede olacak, hepimiz göreceğiz!” dedi.

“Şizofreni ve Çakallar Kim?” Umut Yılmaz’ın belediyeyi kendi çiftliği gibi yönettiğini iddia eden Atar, isim vermeden yapılan açıklamalara tepki gösterdi:"Mertsen, şizofreni dediğin kim? Çakallar kim? Yüreğin varsa çık, kamuoyuna açıkla! Şehitkamil Belediyesi liyakatle değil, çocukluk ve lise arkadaşlarıyla yönetiliyor. Belediyeyi babasının malı gibi gören bir anlayışla karşı karşıyayız!"

“TikTok Yeter Diyen Başkan, Basını Susturamaz!” Başkan Yılmaz’ın basına olan tutumunu da eleştiren Atar, “Bize TikTok yeter dedi, basını yok saydı. Sonra birkaç kuruşluk faturalarla basını yanına çekmeye çalıştı ama onurlu basın tarafsız kaldı” diyerek sert çıktı.

''Hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu''  

Ekrem İmamoğlu esir alındıktan sonra dün ortaya çıktı. Belediye işçilerini topladı, kendince bir şov yaptığını düşündü. Ancak, gördük ki, CHP’li iki meclis üyesini Belediye başkanlık makamı girişinden aldırmadı, üstlerini aratmaya çalıştı. İşinden olmak istemeyen işçilerin arasında toplantı yaparken bile özel güvenliklerce kendisine açılan güvenli koridoru geçerek işçilerin yanına geldi. İşte bu, kendisine güvenen Şehitkamil halkına ihanet ettiğini gösteren bir harekettir. Umut Yılmaz tedirgin, Umut Yılmaz endişeli. 

Ersin Atar, Parti çıkarları için basın huzurunda Partiyi tartıştırtmamaya kararlıydı. Ancak, Şehitkamil Belediyesi’nin başka partilerle flörtleşmesi, ancak hakkındaki yolsuzluk iddiaları dolayısıyla flörtün karşılık bulmaması, Umut Yılmaz’ın Partili olmadığını ve Partiye ihanet ettiğini göstermiştir. Bu sebeple, bugün izah edilecek konuların Cumhuriyet Halk Parti’sinden ayrı tutulmasını özellikle istirham ederim. Çünkü, bizim nazarımızda Umut Yılmaz Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve ilkelerine ihanet eden, zor zamanlarda fare gibi deliğe saklanan, ortalık süt liman olunca hiçbir şey olmamış gibi çok iyi bildiği şovlarına devam etme iradesi gösterebilen narsistin biridir.

Andolsun ki, şovmenin gereksiz şovlarıyla kamuoyunu yanıltmasına izin vermeyeceğiz! Umut Yılmaz’ın “egoist, menfaatçi ve riyakar” yüzünü kendisine sonuna kadar insana bile gösterene kadar mücadele edeceğiz! Öyle, isim vermeden konuşmalar yapıp sansasyon yarattığını düşünüyorsun ya, mertsen, sen de yürek kırıntısı varsa şizofrenin ve çakalların kimler olduğunu açıkla.

Atar’ın açıklamaları, Şehitkamil Belediyesi’nde kartların yeniden dağıtılacağının sinyallerini verirken, gözler savcılığa sunulacak belgelere çevrildi. Peki, Umut Yılmaz bu iddiaların karşısında nasıl bir hamle yapacak?   

Haftanın Öne Çıkanları

Ali Erol Kürdülü'den Bomba İddia!

2025-03-23 19:44 - Özel Haber

CHP Milletvekili'nden Şok Açıklama!

2025-03-22 23:51 - Gündem

Şehitkamil Belediyesi’nde Usulsüzlük, Rant, Yandaş İhaleler!

2025-03-23 20:40 - Gündem

Umut Yılmaz 6 Günlük “İHANET” Soruşturmasını Tamamladı!

2025-03-24 15:06 - Özel Haber

Deniz Atar, Umut Yılmaz’a meydan okudu!

2025-03-25 18:26 - Gündem

Gaziantep Sivil Toplum Kuruluşlarından Sert Tepki

2025-03-23 21:18 - Özel Haber

Gaziantep’ten İki Firma Kara Listede!

2025-03-24 14:37 - Gündem

AK Parti Şahinbey’de Neler Oluyor! 

2025-03-21 17:33 - Özel Haber

Gaziantep’te CHP Ön Seçiminde Büyük Şok! Pusulalar Yetmedi!

2025-03-23 13:09 - Özel Haber

AK Parti Şahinbey’de İstifalarını Açıklayan İsimler Geri Adım mı Attı?

2025-03-22 19:35 - Özel Haber

İlgili Haberler

Vicdanın "Uçuş Modu" :Hız Tutkusu/Haz Çukuru  

07:40 - Gündem

Kadooğlu'nun Yeni Görevi Bölge İhracatına Güç Katacak

17:12 - Gündem

Gaziantep'in Yeni Konut Modelinde Mehmet Haz İmzası

10:17 - Gündem

Gaziantep’te 590 Bin TL’ye Bahçeli Ev Dönemi Başlıyor

10:06 - Gündem

AK Parti’ye Bir Katılım Dalgası Daha

18:54 - Gündem

Günün Manşetleri

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Finansal Nihilizm: Umudunu Kaybeden Gençlik, Ekonominin En Büyük Riskidir

13:15 - Ekonomi

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam