?>

Ali Erol Kürdülü'den Bomba İddia!

CHP’deki iç çatlaklar daha da derinleşiyor! Ali Erol Kürdülü, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın 5 ay önce başlayan AKP’ye geçiş sürecini açıkladı.

Özel Haber - 12 ay önce

Gaziantep siyaseti, son günlerdeki bir iddia ile adeta sarsıldı! CHP’nin önemli isimlerinden Ali Erol Kürdülü, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın 5 ay önce AKP’ye geçiş için ilk adımları attığını öne sürdü. Kürdülü, Yılmaz’ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından yolsuzluklarla ilgili ciddi uyarılar aldıktan sonra AKP ile gizli görüşmeler yaparak, kendisine "Eğer beni görevden alırsanız, AKP’ye geçerim" şeklinde rest çektiğini açıkladı.

İddialara göre, Özgür Özel’in Yılmaz’a, "Böyle devam ederse seni görevden almak zorunda kalırım" diyerek uyarıda bulunmasının ardından, Yılmaz’ın İstanbul’da ismini açıklamayan, tanınmış bir profesörden aldığı bilgiler ışığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde AKP’nin üst düzey isimleriyle görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Bu görüşmelerin ardından, Yılmaz, partisini tehdit ederek, "Beni görevden alırsanız, AKP’ye geçerim" diyerek Genel Başkan Özel’e rest çekti.

Kürdülü’nün avukatları Fatma Zehra Mutlu ve Sakıpcan Aslan aracılığıyla basına yansıyan bu iddialar, Gaziantep’te büyük bir siyasi deprem etkisi yarattı. CHP tabanında şok etkisi yaratan bu gelişme, parti içinde ciddi bir kriz yaratmaya aday. Umut Yılmaz’ın AKP’ye geçiş süreciyle ilgili ortaya atılan bu iddialar, Gaziantep siyaseti için yeni bir dönemin habercisi olabilir.

Önümüzdeki günlerde, CHP ve Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz cephesinden yapılacak resmi açıklamalar, şehrin siyasi geleceğini şekillendirebilir.

Haftanın Öne Çıkanları

Ali Erol Kürdülü'den Bomba İddia!

2025-03-23 19:44 - Özel Haber

CHP Milletvekili'nden Şok Açıklama!

2025-03-22 23:51 - Gündem

AK Parti Şahinbey’de Neler Oluyor! 

2025-03-21 17:33 - Özel Haber

Gaziantep’te CHP Ön Seçiminde Büyük Şok! Pusulalar Yetmedi!

2025-03-23 13:09 - Özel Haber

AK Parti Şahinbey’de İstifalarını Açıklayan İsimler Geri Adım mı Attı?

2025-03-22 19:35 - Özel Haber

Umut Yılmaz Kayıplarda, CHP Telaşta!

2025-03-20 16:24 - Özel Haber

CHP Şehitkamil’de Şok! Meclis Üyesi Gözaltına Alındı

2025-03-21 15:59 - Gündem

Umut Yılmaz’ın AK Parti’ye Katılım Kararı Erdoğan’a Sunuldu

2025-03-20 17:26 - Gündem

Çanakkale, Basın Camiası İçin de Büyük Bir Sorumluluktur

2025-03-17 21:55 - Gündem

Drift ve Abart Egzoz Kullananlara Rekor Ceza

2025-03-17 23:18 - Asayiş

İlgili Haberler

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber

GAGİKAD’dan Kadınlara Nefes Aldıran Eğitim Programı

10:52 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber