?>

Denim Dünyasına Ayşegül Konukoğlu Damgası

Denim sektöründe yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Ayşegül Konukoğlu, 2BE4A markasıyla hem Türkiye’de hem de dünya çapında ses getirmeye hazırlanıyor.

Gündem - 1 yıl önce

2025 yılında Milano, Londra, Dubai ve Riyad gibi moda dünyasının önde gelen şehirlerinde düzenlenecek fuarlarda yer almayı planlayan Konukoğlu, markasını uluslararası pazarlara taşımak ve denim ürünlerini global satış noktalarına ulaştırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Ayşegül Konukoğlu, denim sektöründe sağlam bir yer edinme yolunda kararlı adımlar atıyor. Konukoğlu, 2BE4A markası ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen IFCO 2024-25 Sonbahar-Kış Kadın ve Erkek Moda Trendleri Fuarı'nın The Core bölümünde yer aldıklarını belirterek, markanın vizyonunu şu sözlerle özetledi: "Yurt içi ve yurt dışında denim ürünlerimizi daha fazla satış noktasına ulaştıracağız."

Konukoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İHKİB Başkan Yardımcısı Mustafa Paşahan ve Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Nihan Peker Orman’ın fuar ziyaretinde, tasarımlarını sergileme ve marka vizyonunu anlatma fırsatı bulduğunu belirtti. “Çalışmalarımızı anlattık, feyz aldık” diyerek, bu tür etkinliklerin markaya kattığı değeri vurguladı.

Ar-Ge ve Yenilikçi Tasarımlar

Moda, tekstil ve tasarım alanında eğitim almış olan Konukoğlu, 2020 yılında denim sektörüne adım attığını ve tasarladıkları ürünlerin Ar-Ge birimi tarafından geliştirildiğini ifade etti. Ar-Ge çalışmalarının ardından üretimi tamamlayarak satışa sunduklarını söyleyen Konukoğlu, "Denim ürünlerinin dünya çapında büyük mağazalarda daha fazla bilinir hale geleceğine inanıyorum," dedi.

Konukoğlu ayrıca, İstanbul’daki şirket merkezlerinde hem sergi salonu hem de Ar-Ge birimlerinin bulunduğunu belirterek, ilk kez bir fuara katılmalarına rağmen büyük ilgi gördüklerini söyledi. “Yurt dışından ziyaretçiler tasarımlarımıza yoğun ilgi gösterdi. Bu anlamda fuar beklentilerimizi karşıladı” diyen Konukoğlu, şubat ayında düzenlenecek bir sonraki fuarda da yer almayı planladıklarını açıkladı.

2025 Yılı Hedefleri: Uluslararası Fuarlara Katılım

2025 yılı hedefleri arasında, Milano, Londra, Dubai ve Riyad’da gerçekleşecek fuarlara katılmanın yanı sıra, Avrupa ve Körfez ülkelerindeki büyük mağazalarla anlaşma sağlamak da bulunuyor. Konukoğlu, "2025 yılında Körfez Ülkeleri'nde sektörün önde gelen mağazalarında ürünlerimizi hedef kitle ile buluşturmayı öngörüyoruz" diyerek, markanın uluslararası arenada büyüme hedefini gözler önüne serdi.

Ayşegül Konukoğlu, 2BE4A markası ile yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde denim modasında öncü olmayı amaçladıklarını belirterek, çalışmalarını bu yönde sürdüreceklerini dile getirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Oğuzeli Belediyesi, İmarsız İnşaatı Mühürledi

2024-09-18 17:36 - Gündem

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Behiye Köksel Adaylığını Açıkladı

2024-09-18 11:51 - Özel Haber

"Gaziantepli Rektör" Tartışması Rektör Adayı Prof. Dr. Mehmet Açıkgöz'den Önemli Mesaj

2024-09-21 10:18 - Özel Haber

Mesleki Yeterlilikte Gaziantep’in Rolü Güçleniyor

2024-09-18 16:48 - Ekonomi

Denim Dünyasına Ayşegül Konukoğlu Damgası

2024-09-23 16:18 - Gündem

Gaziantep Kent Konseyi, Çölyak Hastalığı İçin GastroAntep'te Farkındalık Yarattı

2024-09-21 10:33 - Özel Haber

Mumbarcı Bacı, GastroFest'te İndirim Çağrısına Cevap Verdi

2024-09-17 09:50 - Özel Haber

Fatma Şahin BM’de Sessizliği Bozdu

2024-09-20 10:56 - Özel Haber

Trafikte Kural İhlali Yapan 126 Motosiklet Sürücüsüne Ağır Ceza

2024-09-18 17:10 - Asayiş

Gaziantep Kent Konseyi GastroAntep’te El Emeği Ürünleriyle Göz Doldurdu

2024-09-18 12:41 - Özel Haber

İlgili Haberler

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

15:44 - Gündem

Vakkas Acar, CHP Gaziantep İl Başkanı Seçildi

19:00 - Gündem

Reisoğlu Sahneye Çıkmadı Ama Perde Arkasından Rejisörlük Yapıyor!

09:36 - Gündem

Bozgeyik: “CHP’de Parti İçi Demokrasi Cinayeti İşleniyor!”

15:15 - Gündem

Günün Manşetleri

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

15:44 - Gündem

Değer Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu ve Dayanışma Ruhu Bir Arada

11:29 - Özel Haber