?>

‘Bu defa farklı olacak’

Gündem - 10 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Akif Ekici, gazetemizi ziyaretinde konuştu. 1 Kasım’da Türkiye’nin kötü yönetime dur diyeceğini anlatan Ekici, “2 Kasım sabahı Türkiye farklı bir yönetim anlayışıyla uyanacak” dedi.

 

“BARIŞ SÜRECİNİ CHP TAMAMLAR”

 

CHP Gaziantep milletvekili adayları gazetemizi ziyaret etti. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ başta olmak üzere milletvekili adayları Akif Ekici, Naci Kılıç, Merve Altınbaş ile parti üst düzey yetkililerinin ziyaretinde güncel konular tartışıldı. Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Sacit Kocaman ile yaklaşan milletvekili genel seçimine ilişkin görüş alış verişinde bulunan Ekici, rafa kaldırılan barış sürecinin ancak CHP iktidarında tamamlanabileceğine dikkat çekti. Ekici açıklamasında, “Ülkemizde yaşanan huzursuzlukların sona erebilmesi, barış sürecinin tamamlanabilmesi ve en önemli terör hadiselerinin sonlandırılması için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var. Halkımız bu ihtiyaçtan kaynaklı olarak 1 Kasım sabahı sandıklara akın edecek ve halkçı bir siyasi oluşumdan yana oyunu kullanacak” diye konuştu.

 

“400 DEĞİL 500 MİLLETVEKİLİ ALSALAR BOŞA”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 1 Kasım seçimi öncesinde 400 vekil isteyenlerin 500 milletvekili alsa bile Türkiye’nin içinde bulunduğu kaosu sonlandıramayacağını kaydetti. Gökdağ konuya ilişkin açıklamasında, “Mevcut iktidar partisi 7 Haziran’da büyük çoğunluğu elde etti ve başta kaldı. Fakat yaşanan ve sonradan yaşanmaya başlayan sorunlar karşısında çaresiz kaldı. Sonra dediler ki 400 milletvekili verilse bunlar olmazdı. Şimdi mevcut yapı 1 Kasım’da 500 milletvekili alsa da yaşanan sorunların üstesinden gelecek durumda değil. Daha doğrusu bunlar bu saatten sonra Türkiye’yi yönetemez durumdalar. Bu nedenle ülkemizde şu an uzlaşmacı tek yapıya sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi tüm kadrolarıyla ülke yönetimine talip” diye konuştu.

 

KENTİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYI CHP’DE

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Merve Altınbaş, siyasi partiler içerisinde en genç vekil adayı olarak tarihe geçti. Altınbaş, 1 Kasım milletvekili seçimi öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini anlattı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te fuhuş operasyonu

2015-10-08 11:27 - Asayiş

‘BİRLİK ZAMANI’

2015-10-11 09:20 - Manşet

Piknik tecavüzcüleri yakalandı

2015-10-09 06:14 - Asayiş

HDP’ye Nizip morali

2015-10-11 08:44 - Gündem

Milliler Fransa vizesini aldı

2015-10-14 02:28 - Spor

21 bombacı aranıyor

2015-10-13 08:04 - Gündem

“Derdimiz Barış”

2015-10-12 08:27 - Manşet

Görkemli açılış

2015-10-09 12:24 - Gündem

Antep Sepeti Macaristan’a çıkarma yaptı

2015-10-14 04:42 - Yaşam

‘Esnafımızın yanında olacağız’

2015-10-13 09:21 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Liderliğinde ASKOM Toplantısı Tamamlandı

23:27 - Gündem

Burkay Güçyetmez “Kriz Gün Geçtikçe Derinleşiyor”

23:01 - Gündem

Sahan Group Başkanı Öztan: “Tanıtımın Yolu Mutfaktan Geçiyor”

12:52 - Gündem

Gaziantep’te GastroANTEP Coşkusu

12:30 - Gündem

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali Başlıyor

15:51 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Girişimcilik Dostları Buluştu

00:19 - Özel Haber

Gaziantep Kent Konseyi tarafından düzenlenen” Gaziantep Göç Sivil Etkileşim Sempozyumu “ ile 6. Dönem 2. Genel Kurulu yapıldı

00:12 - Özel Haber

Otizmde Güncel Yaklaşımlar Semineri Gerçekleştirildi

12:13 - Özel Haber

Uluslararası Direktör Danyal Kubin’den İncilipınar Lions Kulübü’ne Güçlü Destek

20:07 - Özel Haber

Gaziantep Kulübü’nden Anayasa, Güvenlik ve Demokrasi Paneli

22:55 - Özel Haber