?>

Ahmet Fikret Kileci’nin 29 Ekim mesajı

Gündem - 5 yıl önce

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yıldönümünü coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, “Birinci Dünya Savaşı sonrası işgal edilen vatan topraklarının, milletin topyekûn mücadelesi ile kurtarılarak kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Demokrasimizin sembolü ve en önemli teminatı olan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatma konusundaki azim ve kararlılığımız her geçen gün daha da artmaktadır.” şeklinde konuştu. 

“Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği ‘Cumhuriyet’i, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri olarak Bölgemizin kalkınması ve ihracatımızın sürdürülebilir bir şekilde artırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. “Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça özgürlük ve bağımsızlık daimi olamaz.” vecizesi doğrultusunda ihracatçılar olarak en büyük hedefimiz, ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaktır.

Ülkemiz Cumhuriyet’in çizdiği aydınlık yolda ilerlerken, dışarıda ve içeride birtakım zorluklarla karşılaşmakta, ekonomik ve siyasi sorunlarla sınanmaktadır. Bu şartlar altında, Atatürk’ün işaret ettiği hedeflere ulaşmak için yapılacak yegâne şey, zorluklara aldırmadan bu memleket için çalışmak; hiç durmadan bilgi, fikir ve teknoloji üretmektir.Demokrasimizin teminatı ve sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

BİR CUMHURBAŞKANIMIZ BİR DE BEN!

2020-10-20 08:32 - Röportajlar

Etkisi sabah ortaya çıktı... Tamamı bayrak astı!

2020-10-27 04:25 - Türkiye

Cinayetle yargılandı TAHLİYE EDİLDİ

2020-10-25 08:46 - Özel Haber

Gözler Bilim Kurulu toplantısında!

2020-10-27 03:38 - Türkiye

“YOKSUL AİLELERİN SAYISI ARTIYOR”

2020-10-22 08:47 - Teknoloji

OĞUZELİ YÖNETİCİ GÖRDÜ…

2020-10-23 10:44 - Özel Haber

Gaziantep FK’da yüzler gülüyor

2020-10-27 04:40 - Mobil

Gaziantep FK’da Yönetim Kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi

2020-10-23 10:37 - Mobil

Gaziantep FK, Süper Lig'de ilk galibiyetini aldı …

2020-10-25 08:41 - Spor

DEVA Partisi Şehitkamil’de işlem tamam

2020-10-21 11:13 - Mobil

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Dünyaya Açılan Lezzet Markası Antepsan Zirveye Koşuyor

18:51 - Ekonomi

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem