?>

OĞUZELİ YÖNETİCİ GÖRDÜ…

Oğuzeli İlçe Kaymakamlığına 14 Eylül’de atanan Büşra Uçar, çalışmalarına hızlı başladı. İlçe genelinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarına ses veren Kaymakam Uçar, Oğuzeli ilçesinde farklılık yarattı.

Özel Haber - 6 yıl önce

Merkez Oğuzeli İlçesine Kaymakam atandıktan hemen sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Büşra Uçar, ilçe genelinde vatandaşların sorunlarının çözümü için yoğun gayret gösteriyor. İlçe merkezinde, mahallede, köyde, tarlada vatandaşla iç içe olan Kaymakam Uçar, yatırımların da hızlı bir şekilde hayata geçmesi yönünde adımlar atıyor.

OĞUZELİ’NDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR KAYMAKAM UÇAR’I SEVDİ

Mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Kaymakam Uçar, kadınlarla birlikte katmer, bazlama ve zeytinli börek yaparak mahalle sakinlerine ikramda bulundu. Nar bahçesinde nar toplayarak, marul tarlasında çapa yaptı. Halkla iç içe olarak devletin şefkatli yüzünü vatandaşa gösteren Kaymakam Uçar, mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri ile halkın sürekli yanında oluyor. Kısa sürede herkesin sevgisini kazanan Kaymakam Uçar, güler yüzlü ve cana yakın davranışlarıyla vatandaşın sempatisini kazanmaya devam ediyor. Kaymakam Uçar’ın sıkıntılarıyla tek tek ilgilendiğini belirten vatandaşlar, “Kaymakamımıza istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Başka yerler makamlar halk için halk gününde görüşmeler yapılıyorken, ilçemizde bizler için her zaman halk günü. Her gittiğimizde gerekli ilgiyi görüyor sorun ve taleplerimizi dile getirebiliyor ve elimiz boş dönmüyoruz. Zaten Kaymakamımız sürekli halkın arasında. Sürekli mahalleleri esnafları dolaşarak her vatandaşın tek tek sorununu dinliyor. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde görüş belirttiler.  BÜŞRA UÇAR KİMDİR?

Büşra Uçar kimdir?1993 yılında İstanbul'da doğan ve Çanakkale'nin Ezine ilçesine kayıtlı Büşra Uçar, ilkokul ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden derece ile mezun oldu. 2017 yılında açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Uçar, Çanakkale il stajını tamamladıktan sonra Balıkesir'in Erdek ve Aydın'in Sultanhisar ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. 2 Temmuz 12 Eylül 2018 tarihlerinde Gördes Kaymakam Vekili olarak görev yapan Uçar, İçişleri Bakanlığı'nın onayıyla 13 Eylül tarihinde Gölpazarı Kaymakam Vekili olarak atandı. 2020 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Oğuzeli Kaymakamı olarak göreve başladı.

Haftanın Öne Çıkanları

BİR CUMHURBAŞKANIMIZ BİR DE BEN!

2020-10-20 08:32 - Röportajlar

“YOKSUL AİLELERİN SAYISI ARTIYOR”

2020-10-22 08:47 - Teknoloji

OĞUZELİ YÖNETİCİ GÖRDÜ…

2020-10-23 10:44 - Özel Haber

ŞEHİR HASTANESİ PROJESİNDE ORTAK AKIL HAREKETE GEÇMELİ

2020-10-19 10:17 - Özel Haber

“BANKALARIN E-HACİZ UYGULAMASI YASAYA AYKIRI!”

2020-10-19 07:08 - Mobil

Gaziantep FK’da Yönetim Kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi

2020-10-23 10:37 - Mobil

DEVA Partisi Şehitkamil’de işlem tamam

2020-10-21 11:13 - Mobil

GAZİANTEP’E YENİ BİR BİLİM MERKEZİ KAZANDIRILIYOR

2020-10-18 08:14 - Mobil

Gaziantep FK'da yönetim değişti

2020-10-22 09:11 - Mobil

Enver Cenk Şahin: “Kazanmak için sahaya çıkacağız"

2020-10-22 04:35 - Spor

İlgili Haberler

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi