USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Soykırımın gerçek mümessilleri!

19-09-2015

ABD, Kızılderilileri katletti. Dünyanın hamisi rolüne bürünmüş, sözde barış ve demokrasi dersleri verir.

Fransa, Cezayir’de Müslümanları katletti.Medeniyetin merkezi iddialarındadır,İnsan hakları savunucusudur.

Bulgaristan Belene’de Türkleri katletti. Avrupa’nın göbeğinde yaşanan katliamlar da tüm dünya üç maymunları oynadı.

Ruslar milyonlarca Müslüman Türk’ü katletti. Halen de zulümlerine bölgede devam ettirmekte.

Almanya Yahudileri katletti. Milyonlarca insan, evlerinden yurtlarından oldular. Bugün halen Almanya’da Yahudilere karşı yürütülen antisemitizm devam etmektedir.Ama ne hikmettir ki dünyaya kafa tutan,dengeleri elinde bulundurduğunu iddia eden İsrail,bugün olmuş Almanya’ya karşı ciddi bir tepkide bulunmamıştır.İlişkileri ise gayet düzgündür.

Çin Uygur Türklerini katletti. Ve bugün bile tüm dünyanın sessiz ve tepkisiz kaldığı bu katliamlar korkunç bir şekilde devam etmektedir.

Hindistan Keşmir Müslümanlarını katletti. Binlerce insanın diri diri derilerini yüzdü.Her plartform da insan hakları nutukları çeken dünya milletleri söz konusu Müslüman katliamı olduğu için yine duyarsız, yine ilgisiz kaldı.

İngiltere dünyanın yarısını katletti. Sömürge adı altında asimilasyona gitti. Ama asaletten ve medeniyetten asla da ödün vermez.

İtalya Afrika Müslümanlarını katletti. Bugün bile yöre halkı katliamların acılarını sarabilmiş değiller.

İspanya Endülüs Müslümanlarını katletti. Cesareti de yandaşlarından, dindaşlarından alarak rahatça yaptı. Çünkü yaptıklarının yanına kalacağını çok iyi biliyordu.

Tabloya bakacak olursak, soykırıma, katliama mağruz kalanlar Müslümanlar ve de Türkler ise, neredeyse mübah sayılacak derece de sorgulanmaz iken,sözde soykırım iddialarında bulunan bir avuç Ermeni’nin, yıllardır yaptıkları edepsizliklere arka çıkmak   o kadar prestij olmaya başladı neredeyse.

Hatta tam bir haçlı dayanışması olarak sözde soykırımdan bahsedenler, ödül olarak Papa,devlet başkanı,sanatçıysa hayal ettiği şöhreti gizli bir el tarafından sunulu veriyor.

Nobel ödülü gibi prestijli ve kendi içlerinden seçtikleri insanlara verilen ödül “Soykırım yaptık” demesine   karşılık aferin   dercesine yazarımıza verildi.

GÜNÜN SÖZÜ!

“Ermeniler hep başka dine hizmet eden hükümdarların hakimiyeti altında olmuşlardır. Sonuçta kendi fikir ve duygularını açıklamayan, kurnaz ve düzenbaz adamlara çevrilmişlerdir.”

Alexandre Dumas

TEBESSÜM

Titanik batarken içinde İngilizler, Amerikalılar ve Türkler vardır. 2. kaptan şikâyette bulunur;
– Bunlar gemiyi boşaltmıyor diye
2. kaptan
– Ben hallederim der ver oradan ayrılır. Bir süre sonra kaptanın yanına gelir ve gemiyi boşalttığını söyler. Hayretler içinde kalan kaptan şaşırır ve nasıl yaptığını sorar. 2. kaptan sakin bir şekilde anlatır. İngilizlere
– Siz ölmeyi hak etmiyorsunuz çünkü sizler çok asil bir milletsiz dedim ve tüm İngilizler denize atladı, Amerikalılara soğuk su sağlıklı yaşam için çok faydalı dedim tüm Amerikalılar atladı der
Kaptan burada araya girer;
– Peki, Türkleri ikna etmesi zordur onları nasıl ikna ettin der.
2.kaptan hafif bir tebessüm ile
– En kolay onlar oldu zaten denize girmek yasaktır dedim hepsi denize atladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?