USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İki gözüm, iki çeşme!

19-09-2015

Haysiyetsiz, hadsiz, terbiyesiz….

Paralel yapının kucağına oturdu…

Gökçek Ankara’yı paralelcilere parsel parsel sattı..

Biz kimin nerede havlayacağını biliriz…

Oğlunu milletvekili yapabilmek için birilerine yaranmışlık yapıyor…

8 Haziran’da her şeyi açıklayacağım (Mansur Yavaş’la başa baş giden seçim yarışında şaibe karıştı diyecekti gibime geldi, sanki!)

Şahsı şahanelerini hiçbir zaman hakir görmediğimiz, başbakan yardımcımız ve hükümet sözcümüz Sayın Bülent Arınç’a ait bu beis açıklamaları, bizlerde masum halkta derin tahribatlar bırakmıştır.

Milletçe sukut-u hayale düştük, bedbaht olduk.

Heyhat ki heyhat; Bizim hükümet sözcümüz ki kendileri,o kadar naif ve bir o kadar hassaslardır ki, hatta 1980 yılında Bingöl’de asker PKK’nın ilk dönem kadroları içinde yer alan Zeki Yıldız’ın askerimizle girdiği çatışmada öldürülmesi üzerine yakılan bir ağıta dahi ağlayacak kadar hassasiyet göstermişlerdir, seçici değildir, duygusaldır..

Gezi olaylarında dahi başbakanın kızacağını bile bile üzüntülerini dile getirmiş, azıcıkta olsa tepki göstermiş, azarını da işitmiş, ama dik duruşundan da asla taviz vermemiştir..

Peki bu kadar sene partisine hizmet etmiş,her türlü cefaya,azara, söze katlanmış, gel denildiğinde gelinip,git denildiğinde gitmesini bilen…Bu kadar hassas ve içli başbakan yardımcımız gelin görün ki sözünü bilmez,lafını esirgemez,hiçbir şeyden geri durmaz miadı çoktan dolmuş bir Melih Gökçeğ’e fedamı edilecek?

Ya bu kadar sene yol arkadaşlığı yapmış partililerine ne demeli? Sanki hepsi Melih Gökçeği desteklercesine susmayı ve geri durmayı tercih etmekteler. Peki vefa bunun neresinde? Dostluk bunun neresin de? Hem emekli olduktan sonra sadece emekli maaşıyla kıt kanaat geçinmeyi göze alacak kadar fedakar bir duruş sergileyen bir şahsiyete; olmaz ki! böyle de yapılmaz ki!

Yazık ki ne yazık..Şimdi ağlama sırası, senelerce bizim her bir şeyimize duyarsız kalmayıp ağlayan,göz pınarlarını bizlere heba eden başbakan yardımcımız uğruna bizlerde..

George Wilhem’in güzel bir sözünü, siyasette vefasızlık gören başta sayın Bülent Arınç olmak üzere tüm haksızlığa uğramışlara yolluyorum:” En vefakar dostumuz gölgemizdir bilirsiniz. Ama unutmayın ki; oda yoldaşlık etmek için güneşli havayı bekler.”

GÜNÜN SÖZÜ

Kimseye etmem şikayet

Ağlarım ben halime..

TEBESSÜM

Dönemin Amerika, İngiltere ve Türkiye Başbakanları biraraya gelmiş ve toplantı sonunda basının sorularını yanıtlıyorlarmış.

Gazeteci sormuş:
– ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat sürebilir, siz onlara ne kadar ödüyorsunuz?

Amerika başkanı:
– Amerika’da 4 kişilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yaşam sürebilir, biz onlara 6500 dolar ödüyoruz geri kalan 1500 doları ne yaparlar bilmiyorum.

İngiltere Başbakanı:
– İngiltere’de aynı aile 4000 pound ile rahat yaşar, biz 5000 veriyoruz 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz.

Türkiye Başbakanı:
– Türkiye’de aynı ailenin açlık sınırı 800 milyon TL dir. Biz onlara 300 000 000 TL veriyoruz, geriye kalan 500 milyon TL yi nereden buluyorlar biz de anlamış değiliz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?