USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Biz İslamı yanlış mı biliyor muşuz?

19-09-2015

Tokat’ın Zile ilçesi müftülüğünün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla  düzenlediği etkinlikte Kur’an-ı Kerim tasarımlı pasta kesildi ve dağıtıldı.

Koskoca, ak sakallı müftü Kur-an’ı Kerim’i pasta yapmış ve yemiş. Oh şifa olsun inşallah.Bizler ki Kur-anın olduğu oda da uyumaz,ayağımızı uzatmaz bir nesil iken,başımızın üzerinde yeri olan kitabımızı yeri geldiğinde yiyebiliyormuşuz.Yeni öğrendik.Koskoca müftüden iyi bilecek değiliz ya..

‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin. Bu bakara makara..iyi ya” diyor Bakanımız Egemen Bağış.Demek ki bizde öyle yapmalıyız artık.Öğrenmek yerine salla gitsin ve de dalga geç.Herhalde halen o koltukta oturmaya devam ediyorsa vardır bir bildiği.

Yine Bakanımız Egemen Bağış, AB Bakanı’yken, “Başbakanımızın doğduğu şehirler de mübarektir”

demişler.Demek ki,bizim yıllardır bildiğimiz kutsal şehirler,Mekke Medine gerçeğini tekrar gözden geçirmeliyiz artık.

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, meydanda yere konan bir televizyonu ısrarla yerden kaldırtmış ve “Başbakanımızın çıktığı televizyon yere konmaz” demişti.Eyvah..Bizim televizyon hep yerde.Cehennemlik mi olduk şimdi?

AKP Düzce Milletvekili Fevai Aslan: “Başbakan Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplamış bir lider…”demiş. Acaba Zat’i Sıfatı’mıydı yoksa Subiti’ miydi? O detayı belirtmemişler. Şimdi hangisi olduğunu bizim gibi cahil kullar nereden bilecekler?

Oysa ki, Mustafa Kemal’in kendisini Fatih Sultan Mehmet’e benzeten birisini huzurundan kovduğunu düşündükçe…

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Başbakanımıza dokunmak bile ibadettir, demiş.”Yaklaşabilsek dokunacağız, sevabımızı kazanacağız. Ama korumalar müsaade etmiyorlar ki. Yakının da olanları kıskanmamak mümkün değil!

Gölcük AKP Kadın Kolları Başkanı: “AK Partili olmak, Başbakanımıza nikâhla bağlı olmaktır” diyor. Kadınlar içinde çok eşlilikle ilgili bir yasa var mıdır acaba? Yoksa torba yasa da çıktıda haberimiz mi olmadı? Sayın avukatlarımız, bizleri  bilgilendirir misiniz..

Cumhurbaşkanımız “Rahmetimiz gazabımızı aşacak “Kibir ve gurur, mutlak yaratıcı olan Allah’a aittir “demişler. Korkarım ve hiç bir şeyde söyleyemem.

Bu kadar ehil ustadan sonra, artık dini bilgilerimizi gözden geçirip güncellememiz gerektiğini düşünüyorum.

Ama dini konularda ne kadar bilgisiz olduğumu görüp ağlarım ben halime…

GÜNÜN SÖZÜ

And olsun, senden önceki elçiler de alaya alındı da alaya aldıkları şey, onlardan maskaralık yapanları çepeçevre kuşatıverdi. (En’am Suresi, 10)

TEBESSÜM

Bir gün Temel ile Cemal kahvede otururken, Dursun girer içeri;
– Ula ben bu kadın milletini anlamadum gitti, nasıl davranacağuz da?
Temel filozof edalarıyla Dursun’ a bakar ve der ki:
– Dursun’ um, kadunlarla tartuşmak tutuklanmaya benzer. Söyleceğun her şeyi hakkun da delil olarak kullanabilur, o yüzden susma hakkini kullanacasun daa..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?