USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Aciz , zavallı, beceriksiz adam!

19-09-2015

Adını bile anmaya gerek duymayacağım bir zavallı kendisinin asla erişemeyeceği bir itibara ve sevgiye sahip olan MHP milletvekili Meral Akşener’in adını kirli bir şekilde anmak gafletinde bulundu.

Meral Akşener ki;

Erkek egemen bir topluluk içerisinde duruşuyla toplumun genel kadın algılarını yıkacak şekilde durabilen bir kadın.

Günümüzde   siyaset yaptığını zanneden kadınlardan çok farklı donamlı ve düzgün bir kadın.

Ne AKP’ li siyasi kadınlar gibi pasif; sadece” partiye kadın lazım senin kocan da zengin hadi sen aday ol” denmiş kendisine.

Ne de CHP’ li kadınlar gibi aristokrat ruhlu, lakin erkeklere sözünü geçiremeyeceği belli olan gerilerde kalmaya mahkum bir kadın.

Ne BDP’ liler gibi kadınlık vasıflarından nasibini almayacak kadar hanım efendiliğinden taviz vermiş bir kadın.

Ne yurdumun feministleri gibi kendilerine olan güvensizliklerini saçmalayarak kapatan bir kadın.

Sadece ve sadece kendisi olabilen ender bir kişilik olarak ,Türk siyaset tarihine adını şerefle onurla yazdırabilmiş bir idolde olan Meral Akşener’dir o.

Kendinden emindir, sözü dinlenendir. Aklı o veya bu şekilde cinsiyetçiliğe kayan birçok erkeğin bile muhattap olurken cinsiyetini dikkate almayıp saygı gösterdiği kişidir.

Kadınlar için Meral Akşener simi aynı zamanda ,gücün kuvvetin,azmin ve korkusuzluğun simgesidir.

Şimdi ise; kişilikten ve onurdan yoksun bazı kimliksizlikler “çamur at izi kalsın” mantığıyla belki yaralarız kafasıyla herkesimin saygınlığını hayranlığını kazanmış Meral Akşener Hanımefendiye dil uzatmak cüretinde bulundular. Ama ne yazık ki umduklarını bulamayacakları bu son çirkin tuzağa topluca beraber düştüler.

Farklı görüşten de herkesin biranda sert tepkisiyle de karşılaşınca montaj ayaklarına yatmaları olayı daha da ironikleştirmekten ileriye gitmiyor.

Ama gönül isterdi ki, dağdaki teröristin ağıdına ağlayabilen Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri ekranlara çıkıp “kadına uzanan dili keseriz” diyebilseydi.Ağlayabilselerdi..

Ya da Başkanımızın sesini duymadığımız eşleri “ Meral Hanım üzülmeyiniz; yanınızdayız” diyebilirlerdi.

Kadından Sorumlu Bakanımız Sayın Ayşegül Hanım “ Kadına şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Haydi kadınlar bu şiddet eylemlerine dur diyelim” diyebilseydi beklide günün kahramanı olabilirlerdi.

Şimdi cemaat eskisi aciz ve zavallı olan bu adamın karşısında belki iktidarın kadınları yok ama her kesimiyle kadın ve kadına karşı sosyal ayrımcılığı reddeden saygınlığını henüz kaybetmemiş beyler de var.

Yanınızdayız Sayın Akşener..

GÜNÜN SÖZÜ

Kim ‘karalamak gayesi ile’ bir müslümana bir iftira ederse Allah o kimseyi bu söylediği sözler ‘in vebâlin’den ‘tamamen temize’ çıkıncaya kadar cehennem köprüsü ‘sırat’ üzerinde bekletir.”

TEBESSÜM

Kadınlar diyorlar ki;

-“Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmasına rağmen, ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler.

Daha da önemlisi; bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız, çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz.”

Erkekler diyorlar ki;

-“Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını yaratıcısından başka kimsenin anlaması mümkün değildir. Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, asıl parayı ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?