USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Açılımın son kurbanı

19-09-2015

Ege Üniversitesi’nde, Ülkü Ocakları Öğrenci Sorumlusu Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu maalesef açılım uğruna dilleri uzatılan bölücü örgüt yandaşları tarafından şehit edildi.İçimiz yandı.Yüreğimiz kanadı.

Öğrenciler tarafından PKK’nın üniversitedeki örgütlenmesine karşı tedbir alınmasını defalarca ifade edildi. Ege Üniversitesi yönetiminin de PKK’nın bu yapılanmasıyla ilgili hiçbir tedbir almamasıyla ilgili  bu konuda, hem rektörlük hem emniyet teşkilatı defalarca arandığı halde hiçbir tedbir alınmamış.

Şehit Fırat, sürekli bir  gerginlik yaşandığını  ve bu gerginlikten sonrada  sınava gireceklerini polise bildirmişler ‘Tedbir alınız’ diye. Ama maalesef sınava girerken açılıma zarar verilmemesi istenilen polis yok.

Sonuçta da ülkücü gençler, önceden planlanmış bir şeklide  saldırıya uğruyorlar ve açılımın son şehidi olarak Fırat bıçaklanarak öldürülüyor.

Her nedense bir PKK’lı vurulduğunda hemen olay yerinde biten ambulanslar  45 dakika gelmiyor.Ve gencecik bir çocuk  kan kaybından ölüyor. Bunun sorumluları  kim?

Cenaze töreninde de  bu cinayeti kınama adına hiçbir  devlet yetkilisi yoktu.Zaten başsağlığı mesajları da yoktu.Ota boka ağlayanlar,timsah gözyaşlarını ülkücü bir genç için heba etme gereği dahi duymamışlardı. Çünkü  katledilen sadece ve sadece bir Türk!

Hepimiz Hrant’ız diyenler de ortalıkta yok.Her felaket fırsata çevirmeyi iyi bilen fırsatçılar buradan kendilerine malzeme çıkaramayacaklarını iyi bildiklerinden iltifat etmediler. Çünkü katledilen bir Ermeni değil!

Kobani işgal edildiğinde ortalığı ayağa kaldırıp yaygara yapanlar,oluk oluk yardım akıtanlar,yardım etmeliyiz diye kıyametler koparanlar! Nereye kaçtınız?Derdi gerçek anlamda bayrak ve millet olan vatan evladını neden anmazsınız?

Asla tasvip etmediğimiz,  öldürülen gençlerimizin cenaze törenlerini şova çevirenler sırf Alevi ,Kürt,Ermeni kökenli oldukları için bas bas bağıranlar!Türk olduğu için katledilen Fırat’ın cenazesinde de yoksunuz?

Yanlısı, yansızı her olayın çığırtkanlığını yapan  basın organları; Fırat’ın ölümünü neden görmezden gelip sadece küçük bir haber olarak geçtiniz?

Her dönemi güçlüsünün yanında olup nemalanmaktan başka dertleri olmayan sanatçı müsvetteleri!cahil kafalarınızla “her olaya  maydanoz olmalıyım” mantığı taşırken,eğer  ülkücü şehidi ile ilgili  “ konuşursam kızarlar”zihniyle neyin kafasını yaşıyorsunuz?

“Birkaç Mehmet öldü diye parlamentoyu toplayamayız” diyen zihniyet, Türk oğlu Türk olan,yüreği vatan bayrak sevgisiyle yanıp kavrulan ve üniversiteyi edepsizce talan eden zihniyete karşı savunma zorunda kalırken şehit edilen Fırat içinse parmağınızı dahi oynatmaya gerek duymazsınız!

Dantelli masa örtüsüyle kefenimizi de aldık geldik şovlarını yapanlar!..Askerim eşinin yanında şehit edilirken, polisim ve askerim haince  pusuya düşürülürken,şanlı bayrağım yakılırken,gençlerim üniversitelerde katledilirken  çakma kefenlerinizle de olsun cenazeye  niye gelmediniz?

Her lafa her vakaya söylenecek bir sözü  olan  internet maymunları..Tecavüz olaylarında bile ballandıra ballandıra  anlatacağı hikayesi olan siz zavallılar!Neden söz konusu vatan, millet, bayrak olunca dut yemiş bülbül misali susuyorsunuz?Ermeni’ye,Yahudi’ye,Rum’a ve hatta bölücüye bile acıtasyon yaparken, ülkücü bir şehide iki satır taziye dahi  yazmaya neden korkuyorsunuz?

Her kesimin üzüldüğü, yanlış bulduğu Ali İsmaillerin Berkin Elvanların olayları günlerce basında yer alıp isimleri beyinlerimize kazınmışken, neden bir Fırat Yılmaz Çakıroğlu sadece ülkücü camia tarafından anılıp görünmezden geliniyor? Sıradan bir vaka muamelesi görüyor?

Çünkü bu ülkede Bir  Ülkücü, Bir Türk, Bir Müslüman öldüğü zaman hiçbir yerde esamesi okunmuyor…
Diğer ölümlerde insanlık kavramına vurgu yapılırken, bugün hiçbir şekilde acıyı paylaşan, kınayan kimse olmuyor.

Bizlerde  zaten biliyoruz ki, meselenizin sadece  insan canı, hayatı  olmadığını; kendi canınız harici olduğunu.

Analar artık ağlamasın derken;kastedilenin Türk Anaları olmadığını da bir kez daha anlamış bulunuyoruz.

Ama biliyoruz ve inanıyoruz ki  nasıl gelmenize, yuvalanmanıza, kudurmanıza  izin verildiyse, yine  bir babayiğitte çıkıp, “GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER” sözünü ATA’DAN sonra   birileri daha söyler.

Fırat’lar bitmez.Bayrak devreder….

Merak etmeyin!

GÜNÜN SÖZÜ

“Cumhuriyetin ilanı İstanbul’un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür” Kadir Topbaş

“Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir” Leyla Zana

“Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin” Çetin Altan

“Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür. İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir” Ahmet Altan

“Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir” M.Ali Birand

“Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye’de 1 milyon Ermeni’yle 30 bin Kürt katledildi” Orhan Pamuk

“Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika’ya dönmeliyiz” Fetullah Gülen

“Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir” Rahmi Koç
VE…ATATÜRK DİYOR Kİ!
Milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?