Spor

Başkan Mezine Sırakaya'dan kadın taraftarlara çağrı

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya; 26 Mayıs 2024 tarihinde saat 19.00'da İstanbul’da oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK futbol müsabakasını dev ekranda izlemek üzere tüm kadınları Demokrasi Meydanına davet etti.

Başkan Mezine Sırakaya'dan kadın taraftarlara çağrı
25-05-2024 22:43

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep FK’ya destek olmak için 26 Mayıs 2024 tarihinde oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK maçını izlemek isteyenlere Demokrasi Meydanında dev ekran kuracak.

Trendyol Süper Ligin son haftasına önemli bir avantajla giren Gaziantep FK’nın deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maça destek olmak için tüm kadın taraftarları Demokrasi Meydanına davet eden Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine SIRAKAYA; “ Gaziantep’te tüm kadınları 26 Mayıs akşamı Demokrasi Meydanına birlikte maç izlemeye bekliyoruz. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği olarak üyelerimizle birlikte ailecek orada olacağız. Gaziantep FK’nın bu önemli mücadelesinde tüm kadın taraftarları müsabakayı izlemeye, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Formalarımız giyarek Demokrasi meydanında toplanacağız ve Gaziantep FK için tek yürek olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER