Gündem

Değişiklik talep ettik

Değişiklik talep ettik
21-09-2015 05:12
Gaziantep

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Başkanı Mustafa Doğan, 1 Kasım seçimleri öncesi hazırlanacak olan milletvekili aday listesinde değişiklik yapılması için 9 ilçe başkanı ile birlikte Genel Merkeze istekte bulunduklarını söyledi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Doğan milletvekili aday listesine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. 1 Kasım seçimleri öncesinde hazırlanan milletvekili aday listesinde değişiklik yapılmasına ilişkin talepte bulunduklarını belirten Doğan, “Biz genel merkeze isim zikretmeden milletvekili aday listesinde değişiklik yapılmasını talep etmiştik. Genel Merkez böyle uygun görüp 1 Kasım seçimleri için Gaziantep’i temsil edecek milletvekili aday listesini bu şekilde belirledi. 3 ilçe başkanı ve 2 il yöneticisinin imzasıyla gönderilen dilekçe ile aday listesinde değişiklik yapılması talebinde bulunduk. Herhangi bir isim yada sıralama değişikliğine ilişkin talebimiz olmadı. Parti tabanının böyle bir talebi vardı, bizde tabanın değişim kararına saygı duyduk” şeklinde konuştu.

“TEPKİLERE ALIŞKINIZ”

CHP Gaziantep milletvekili aday listesine ilişkin açıklamalarda bulunan Doğan, “Milletvekili listelerine ilişkin tepkiler her partide birkaç gün olur. Daha sonraki süreçte parti üyeleri, genel merkezin gönderdiği liste kabul görür. Geçtiğimiz gün Gaziantep milletvekili listesi açıklandığında bazı parti üyeleri beni arayarak tepkilerini dile getirdiler. İlk tepkilerin ardından bu kişiler beni arayarak tepkilerinden dolayı özür dilediler. Bizler bu sürece alışkınız. Diğer partilerde de böyle durumlar yaşanabilir” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER