USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP’li Bozgeyik' den dikkat çeken spor projeleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep ikinci sıra Milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik, bir yandan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da vekil seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

MHP’li Bozgeyik' den dikkat çeken spor projeleri
04-05-2023 17:51

MHP Milletvekili adayı Bozgeyik, mecliste vatandaşı temsil etmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri ilk kez memohaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı’ya açıkladı.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik, 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçimlere 10 gün kala bir yandan seçim ziyaretlerini aralıksız sürdüren MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bozgeyik, bir yandan da vekil seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 

Kendisi de lisanslı amatör futbolcu ve aynı zamanda çim hokeyi dalında profesyonel alanda faaliyet gösteren Dorukspor Kulübü Asbaşkanı olan, 2 dönem Gazianep’i Çim Hokeyi Federasyonu’nda delege olarak temsil eden MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik, TBMM’de halkın temsilcisi olması halinde özellikle Gaziantepli sporcular ve Türkiye genelindeki sporcular için hayata geçirmeyi planladığı projeleri www.memohaber.com adresine sıraladı.

 

İşte MHP) Gaziantep ikinci sıra Milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik’in hayata geçirmeyi planladığı spor projeleri;

-             Amatör Spor Kulüplerimize evrak ve beyanname ve diğer her türlü destek verilmek üzere Amatör Spor Kulübü Danışma Merkezi kurulacak.

 

-             Tamamen gönüllü ve ücretsiz olarak 1-2 kişinin çabaları ile ayakta duran Tüm Branşlardaki Amatör Spor Kulüplerimize ve Amatör Sporcularımıza toplumda hakettikleri saygınlık kazandırılarak maddi ve malzeme imkansızlıklarından kurtarılacak.

 

  •             Amatör spor kulüplerimize Aktif Sporcu ve Branş Sayıları ile Sportif  Başarı Durumlarına bağlı Yıllık Düzenli olarak Maddi Yardım verilecek.

 

-             Alt yapıda, Amatör ve mahalli liglerde spor yapan sporcularımızın Antrenman ve müsabaka ulaşımlarına destek amacı ile kulüplerimizin aktif sporcu sayılarına bağlı olarak toplu ulaşım desteği (sporcu başına sabit binimlik Gaziantep kart - tramvay kartı dolumu olabilir) verilecek.  

 

-             Amatör Spor Kulüplerimize aktif sporcu sayılarına bağlı olarak yıllık düzenli olarak Eşofman, Ayakkabı, Forma ve Branş Malzemesi desteği verilecek.

 

-             Milli Takımlarda ve Ulusal Üst Liglerde Aktif görev yapan kulüp ve sporcularımıza yıllık düzenli olarak üst düzey spor malzemesi ve branş malzemesi desteği verilecek.

 

-             Amatör spor kulüplerimize İl dışı resmi Müsabaka ulaşımlarında ulaşım ve barınma desteği verilecek.

 

-             Amatör spor kulüplerimize Belediyelere ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bağı Kamp Merkezlerinde ücretsiz müsabaka Hazırlık kampı imkanı verilecek.

 

-             Yurt Dışında Türkiye’yi ve İlimizi temsil edecek Amatör Spor Kulüplerimizin tüm giderlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından (ilde belediye tarafından) karşılanması sağlanacak. 

 

-             Kulüp Merkezi bulunmayan Amatör spor kulüplerine kulüp merkezi için yer tahsisi yapılacak.

 

-             Amatör spor branşlarında faaliyet gösteren kulüp ve sporcularımızın branşlarına özgü spor alanı ve sahalarının yapımı ve mevcutların bakımları yaptırılacak.

 

-             Amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar sabit ve düzenli hale getirilecek. 

 

-             Gençlerimizin kamu koruması altında toplanma alanı durumunda bulunun ve Gençlik alanında tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Belediyelere bağlı Gençlik Merkezleri dikiş-nakış kursu kimliğinden arındırılarak gençlerimize sosyal ve kültürel alanda eğitim desteği ile ulusal ve uluslar arası proje ve eğitimlerde daha fazla yer alma imkanı sağlanacak. 

 

-             Gençlerimizin Uluslararası proje ve faaliyetlerden faydalanmasını sağlamak üzere Uluslararası Proje ve Faaliyetler birimleri kurulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler