USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Basın İlan

HASTA TAŞIMA LİFTİ SATIN ALINACAKTIR

HASTA TAŞIMA LİFTİ SATIN ALINACAKTIR
23-09-2015 02:35
Gaziantep

HASTA TAŞIMA LİFTİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET—HASTANESİ -DR. ERSİN ARSLAN-GAZİANTEP SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU HASTA TAŞIMA LİFTİ ALIMI

4734 sayrtı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile İhale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası:2015/21825

1-İdarenin

a) Adresi : Hüriyet Cad. 27500 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

b) Telefon ve faks numarası :3422210700 – 3422210142

c) Elektronik Posta Adresi : satinalma@gaziantepdh.gov.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ İnternet adresi (varsa)

2-1 hale konusu malın a) Niteliği, türü ve miktarı : HASTA TAŞIMA LİFTİ ALIMI ALIMI 3 ADET Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokumanı İçinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri : HASTANE AYNİYAT AMBARI

c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalanmasından itibaren 45 takvim günü içerisinde teslim edilecektir.

3- İhalenin a) Yapılacağı yer : HÜRRİYET CAD DR ERSİN ARSLAN DEVLET HASTANESİ ŞAHİNBEY/ GAZİANTEP

b) Tarihi ve saati : 23.03.2015 – 10:00 4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler İle yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartlan ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.3. İhale konusu maltn satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi İçin ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler: T.C İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TITUBB) Kayıt veya bildirimi zorunludur.Aday veya isteklin in,tekiif edilen ürünün İmalatçı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) olmadığı durumlarda, ürünün tedarikçi firmasının bayii olduğuna dair TİTUBB kayıt veya bildirimi aranacaktır. T.c. Sağlık Bakanlığı ilaç Ve Tıbbr Ulusal Bilgi Bankasına(Titubb) Kayıtlı Ve sağlık Bakanlığından Onaylı Olacaktır. Barkod Numaraları Teklifle Beraber Sunulacaktır. Ubb kaydı olmayanlar, olmadığına dair belgeyi sunacaklardır.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya İmza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kîşi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli İmza sirküleri, 4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari şartnamede belirlenen geçici teminat.

4,1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı ait yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe İlişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3,1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: Teknik şartnameye cevap verilecektir. Ürünle ilgili katalog ihale dosyasına sunulacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli İstekliye ihalenin tamamında % l (yüzde bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı HASTANE SATIN ALMA BİRİMİ VE EKAP adresinden satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almalan veya EKAP üzerinden e*imzâ kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DR ERSİN ARSLAN DEVLET HASTANESİ ŞAHİNBEY /GAZİANTEP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bîr mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, İşin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum alarak ihaleye teklif verilemez.

BASING.37114 www.bik.gov.tr

#ilangovtrBasın No :