USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Türkiye

2. El Araba Modelleri Sizleri Bekliyor!

İkinci el arabalar, araç piyasasının can damarını oluşturuyor. İlk kez otomobil satın almak isteyen ya da aracını daha yüksek bir modelle değiştirmeyi düşünen pek çok kişi, ikinci el otomobil tercih ediyor.

2. El Araba Modelleri Sizleri Bekliyor!
26-02-2024 01:38

Uygun fiyat avantajı sunan ikinci el araç piyasasında tercih edebileceğiniz en güvenilir adres ise OtoSOR. kişilere sundukları avantajlarla araç satın alma işlemlerini benzersiz bir şekilde kolaylaştıran OtoSOR, şeffaf ve güvenilir sistemiyle de müşterilerini ikinci el araba alma sürecinde yaşanabilecek olumsuzluklardan koruyor.

Vadeli Satın Alma İmkânı

OtoSOR’un müşterilerine sunduğu en önemli imkânların başında vadeli araç satın alabilme avantajı geliyor. Kredisiz ve kefilsiz bir şekilde araç alım fırsatı sunan OtoSOR, ikinci el araçları 48 aya kadar taksitlendirebiliyor ve bu sayede size eşsiz bir avantaj sağlıyor. İstediğiniz aracı taksitle satın alma, ikinci el araç piyasasında rastlanamayan bir avantaj. İkinci el araç satın almak isteyen kişilerin genellikle peşin alım yapması gerekiyor ve bu durum da araç satın alacak kişiler için çeşitli maddi dezavantajlar oluşturuyor. OtoSOR, vadeli satış fırsatıyla bu dezavantajları ortadan kaldırıyor ve her bütçeden kullanıcının araç sahibi olmasını mümkün hâle getiriyor.

OtoSOR’un sunduğu vadeli satış imkânı, kişiye özel olarak planlanıyor. Size bütçenize uygun bir ödeme planı oluşturabilme fırsatı sunan OtoSOR, ödeme çeşitliliğiyle ikinci el araç satın alma sürecini son derece kolay bir noktaya taşıyor. Taksitli ikinci el araba sürecinde faydalanabileceğiniz diğer OtoSOR fırsatları ise ileri vadeli ödeme planlayabilme ve kademeli taksit avantajı. İleri vadeli ödeme seçeneğini tercih eden müşteriler, ödemelerini araçlarını satın aldıktan 90 gün sonrasına planlayabiliyor. Kademeli taksit seçeneği ise müşterilere ilk sene en düşük miktardan taksitlerini ödeme avantajı sağlıyor.

Profesyonel Kadroyla Güvenli Deneyim

2. el araba satış sürecinde müşteriler, karşılaşabilecekleri çeşitli olumsuzluklar sebebiyle tedirginlik yaşayabiliyor. En ideal ikinci el araba fiyatları ve vadeli satış fırsatıyla müşterilere önemli bir avantaj sağlayan OtoSOR, satış sürecinde karşılaşılabilecek olası problemleri önleyen profesyonel ve şeffaf yapısıyla da öne çıkıyor. Alanında uzman kadrosuyla müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz eden OtoSOR, geniş bayi ağı ve zengin otomobil seçenekleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye genelinde çok sayıda anlaşmalı bayisiyle dilediğiniz pek çok otomobil modeline ikinci el olarak ulaşmanızı sağlayan OtoSOR, profesyonel ekibi sayesinde tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Türkiye genelinde hizmet veren TSE onaylı çok sayıda ekspertiz firması da OtoSOR’un müşterilerine sunduğu avantajlar arasında. Satın almak istediğiniz ikinci el aracın analizini en kapsamlı ve güvenilir şekilde gerçekleştiren uzman eksperlerle anlaşmalı olan OtoSOR, bu sayede araçların fiziksel durumlarını net bir şekilde öğrenebilmenize olanak tanıyor. Doğru fiyatlandırma avantajıyla bütçenizi koruyan ekspertiz hizmeti, zengin seçenekleri sayesinde OtoSOR avantajlarından kolaylıkla yararlanabilmenizi sağlıyor.

Zengin Hizmet Seçenekleri

OtoSOR’un hizmet verdiği alanlar, yalnızca 2. el araba satışı değil. İkinci el aracını satmak isteyenlerin de öncelikli tercihi olan OtoSOR, aracınızı en iyi fiyat teklifiyle en kısa sürede satın alıyor ve nakit ihtiyacınızı kısa sürede karşılayabilmenizi kolaylaştırıyor. İkinci el aracını takas yoluyla değerlendirip model değiştirmek isteyen otomobil sahiplerine de hizmet veren OtoSOR, güvenli takas sistemiyle araç modelinizi en güvenli şekilde yenileyebilmenizi mümkün kılıyor.

OtoSOR’un en çok tercih edilen hizmetleri arasında, parato hizmeti de bulunuyor. OtoSOR, nakit ihtiyacı olan ancak aracını satmak istemeyenler için sunduğu parato hizmetiyle otomobilinizi sizden nakit parayla satın alıyor ve size cazip taksitlerle geri satıyor. Eğer siz de ikinci el otomobil satın alırken en cazip fırsatlardan yararlanmak, vadeli ödeme avantajı ve uzman kadro ile benzersiz bir deneyim yaşamak isterseniz, OtoSOR’u hemen tercih edebilirsiniz.





SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler