?>

YAĞCI MÜDÜR İŞİNİ YAP İŞİNİ!

Özel Haber - 5 yıl önce

Ortaokul öğrencisi kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla hakkında Gaziantep 25. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılan, Bülbülzade Abdullah Edip Ortaokulu eski Müdürü M.M.’nin yargılanmasına devam ediliyor. Taciz iddiası karşısında açığa alınan sonrasında öğretmen olarak başka bir okula atanan M.M.’nin Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yakında dostlarının koruması altında olduğu öne sürüldü. İncilikaya Mahallesi’nde yer alan Bülbülzade Abdullah Edip Ortaokulu’nda geçtiğimiz yılın Aralık ayında yaşanan taciz skandalına ilişkin açılan dava devam ediyor. Okulun eski müdürünün, Ortaokul son sınıf öğrencisi kız çocuğuna yönelik taciz iddialarıyla ilgili açılan davanın ikinci duruşması, Pazartesi günü yapılacak. Yargılama süreci devam ederken taciz iddialarıyla karşı karşıya kalan okul müdürünün öğretmen olarak kendi evine yakın Kapcağız Okulunda öğretmen olarak görevini sürdürdüğü öne sürülüyor.

YARGILAMA DEVAM EDERKEN GÖREVLENDİRME OLABİLİR Mİ?

Kız çocuğunun annesi Yeliz Altındağ, kızının yaşadıkları karşısında halen kendine gelemediğini dile getirdi. Çaresiz anne maddi durumu iyi olmadığı için yargılama sürecinde kendisine tahsis edilen CMUK avukatının atandığını anlattı. Konuyla ilgili bilgisi olmasına rağmen Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’nın teftiş kurulu ifadelerinin adli mercilere iletmediği iddia ediliyor. Davadan vazgeçmesi için kendisine çok sayıda kişinin aracılık ettiğine de dikkat çeken anne Altındağ şu ifadelere yer verdi;“Kızım mezun olduğu okulun eski müdürünün sözlü ve değişik şekilde tacizlerine maruz kalmış. Kızım bana yaşadıklarını anlattıklarını şok olduk. Yaşananlarla ilgili olarak yargıya başvurduktan sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bazı çocukların ifadelerine başvuruldu. Bu ifadelerin önemli bölümü Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu tarafından alındı. Alınan ifadelerin yer aldığı dosyanın henüz adli makamlara iletilmemiş olması adı tacizle anılan müdürün kollandığına ilişkin şüphelerimizi artırıyor.”

“KIZIM UZUN SÜREDİR PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR”

Kızının tacize uğradığını öne süren anne Yeliz Altındağ, kızının yaşadığı olaylar sırasında 13 yaşında olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi;“Kızım o günden bu yana psikolojik tedavi görüyor. Kızım kendisini neredeyse toplumdan soyutladı. Onu topluma, yaşam sevincine yeniden bağlamak istiyoruz. Yaşam dolu olan kızımım bugün ruh hali iyi değil. Ben adalete güveniyorum. Kızıma bunu yapan kişinin cezasız kalmamasını istiyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

İzmir depreminde 91. saatte mucize!

2020-11-03 04:12 - Türkiye

YAĞCI MÜDÜR İŞİNİ YAP İŞİNİ!

2020-11-06 11:01 - Özel Haber

Bakan Selçuk'tan 'asgari ücret' açıklaması

2020-11-06 05:56 - Ekonomi

Ünverdi, firmaları avantajlardan yararlanmaya davet etti

2020-11-06 06:43 - Ekonomi

GAZİANTEPLİ SANAYİCİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE

2020-11-04 07:14 - Mobil

BÜYÜKŞEHİR KENT MERKEZİNİ AĞAÇLARLA DONATIYOR

2020-10-31 11:33 - Mobil

Papy Djilobodji: "3 puanı kazanan taraf olmak istiyoruz"

2020-11-04 06:07 - Spor

HALİL USTA SEVENLERİNİ ÜZDÜ

2020-11-06 05:41 - Mobil

Beşiktaş kafilesi Gaziantep'te

2020-11-06 03:23 - Spor

GAZİANTEP'TE BABACAN COŞKUSU

2020-10-31 08:45 - Mobil

İlgili Haberler

Sabiha Gül: “Yeni Dönemde Türkiye ve Kıbrıs’ta Projelerle Var Olacağız”

10:51 - Özel Haber

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

GAGİKAD’tan Balkan Çıkarması

12:28 - Özel Haber

Elbistan ve Çevre İlçeler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

16:37 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Narkotik Operasyonu

09:57 - Asayiş

Sahan Group Başkanı Öztan: “Tanıtımın Yolu Mutfaktan Geçiyor”

12:52 - Gündem

Gaziantep’te GastroANTEP Coşkusu

12:30 - Gündem

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali Başlıyor

15:51 - Gündem