“TAHMAZOĞLU’NUN RANT SAHASINA GİRDİ”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinin girişimci bir kadın tarafından açılan işletmenin bir gece ansızın yıktırıldığını dile getirdi.

Özel Haber - 3 yıl önce

Şahinbey Belediyesinin bir kadın girişimcinin işyerini yıktığını anlatan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Tahmazoğlu, dağıttığın saatlerin, bisikletlerin para kaynaklarını sana açıkla demiştim. Yoksa ben açıklarım demiştim. Artık problemi yerinde tespit edip sunacağım dedim sanırım anlamadınız. Ben anlatmasını bilirim hiç merak etmeyin 5 yıl sınıf öğretmenliği yaptım. Siz rahat olun. Değişim başlamıştır” diye konuştu.“BİR GECE ANSIZIN İŞYERİ YIKILDI”Düzenlediği basın toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na yönelik eleştirilerini sürdüre İYİ Parti İl Başkanı Hocaoğlu, Neslihan Doğan adlı bir girişimcinin işyeriyle ilgili yaşadığı süreci anlattı. Hocaoğlu, “Bir kadın girişimci, KOSGEB’ten destek alıyor, kendi iş yerini kuruyor, kardeşi ile çabalıyor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile anlaşma yapıyor. Gaziantep şartlarında ayakta durmaya çalışıyor. Sonra ne mi oluyor. Sayın Tahmazoğlu’nun rant sahasına giriyor. Bu kadın girişimcinin kiraladığı yer belediye parseli ile birleştiriliyor. İmar tadilatı oluyor. Kadın girişimci hiçbir şeyden habersiz, yatırım yapıyor, sözleşme yapıyor. Belediyeye harç ödüyor.  Ama rant büyük, önce tahliye davası açılıyor. Kayıp ediliyor. Tahliye olmuyor. Sonra koskoca Akkent Cami inşaatını görmeyen Sayın Tahmazoğlu ve belediye personelleri,  ekipleri gönderiyor, yapı ruhsata uygun değil yıkılmalı diyor” şeklinde konuştu. “TAHMAZOĞLU HALEN İFADE VERMEDİ”“Belediye görev başında, iki kardeş bayan girişimci dava açıyor, idare mahkemesine yürütmeyi durdurma istemli. Sonramı ne oluyor, Akkent Cami inşaatında ne oldu ki; hala Tahmazoğlu ifade bile vermedi. Sayın Soylu soruşturma izni daha vermedi” şeklinde konuşan Hocaoğlu konuya ilişkin sözlerini şu şekilde sürdürdü;“Bir gün ansızın belediye ekipleri gelip, diş tırnak, KOSGEB destekli iki kadının iş yerini yerle bir etti. Yargımı ne yaptı. Dava konusu yer yıkılmıştır. Dava konusuz kalmıştır dedi. Bu kadın girişimci, çaresiz tüm AKP yöneticilerinin kapısını çaldı. Ama sonuç yok, Tahmazoğlu o parsele binayı dikti bile. Bu kadın girişimciye de git mahkemede dava aç hakkın varsa al dedi. Sayın AKP Milletvekilleri, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız.  AKP il başkanımız keşke kelebek tırtıllarına gösterdiğiniz özeni bu iki kadına da gösterseydiniz. İşte o kadın girişimci burada. Biz artık olayları yerinde görüp söyleyeceğiz. Gaziantep’te değişim başlamıştır. Haksızlığa uğrayan her Gazianteplinin yanında İYİ Parti olacaktır. Çözüm önerileri sunacaktır.  Yapılan İYİ şeyleri takdir edecektir. İYİ Parti Gaziantep’in kalesi, Gazianteplinin sesi, çözüm yeridir.”“İYİ PARTİ GAZİANTEP’İN KALESİ OLACAK”“Gaziantep, ittifak olsun, ya da olmasın İYİ Partinin kalesi olacaktır. Değişim başlamıştır. İlk seçimde İYİ Parti 1.Parti olmadığı taktirde il başkanlığı görevinden istifa edeceğime söz veriyorum” şeklinde konuşan Hocaoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Gaziantep’te gidilmedik köy, girilmedik ev kalmayacak, Gaziantep için üreten, çalışan herkesin ayağına gideceğiz. İYİ’lik hareketine katılmaya çalışacağız. Sanayiciden, çiftçiye, esnaftan, sanatçıya, doğa hareketinden, eğitime, Z kuşağından, yılların eskitemediği siyaset üstatlarına kapı kapı gezeceğiz. Tek kırmızı çizgimiz terördür. Bu vatanı canından çok seven herkesi göreve çağırıyoruz. Daha İYİ bir Gaziantep için el ele olacağız. Bir devir kapanmıştır. İYİ Parti Gaziantep’in kalesi olacaktır. Gaziantepte değişim başlamıştır, bu değişimi Gaziantep halkı sandıkta yapacaktır, biz yalnızca aracı olacağız.Tüm sorunları yerinde tespit edip çözüm sunacağız.  AKP Mağdurlarını 15 günde bir yapacağımız basın toplantılarına çıkaracağız. Gaziantep’in sesini biz duyuracağız.”

Haftanın Öne Çıkanları

Sanko’lu öğrenciler Türkiye finallerinde yarışacak

2021-06-22 10:08 - Gündem

Beyaz eşya hırsızları yakalandı

2021-06-20 11:17 - Asayiş

Dağdeviren oto galeri hizmete girdi

2021-06-17 10:30 - Özel Haber

İç Anadolu'nun en büyük hayvan pazarında kurban Bayramı yoğunluğu

2021-06-19 06:52 - Ekonomi

Yasak kalktı sezon açıldı

2021-06-19 06:57 - Ekonomi

Öldürülen esnafın yeni görüntüleri ortaya çıktı

2021-06-17 10:14 - Asayiş

Armut fiyatları cep yakıyor

2021-06-18 07:00 - Ekonomi

"SİYASİ AHLAK YASASINI ÇIKARTACAĞIZ"

2021-06-19 07:10 - Mobil

Yunus heykeli nerede?

2021-06-16 10:58 - Özel Haber

“TAHMAZOĞLU’NUN RANT SAHASINA GİRDİ”

2021-06-23 10:56 - Özel Haber

İlgili Haberler

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

Zehra Ünal'a Önemli Görev

12:22 - Özel Haber

İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün

23:29 - Özel Haber

TÜKD'de Ece Tepe Dönemi

15:27 - Özel Haber

GAGİKAD KİLİS’ İN GÖNLÜNÜ FETH ETTİ

21:03 - Özel Haber

Günün Manşetleri

''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''

15:29 - Röportajlar

GAZİANTEP’İN SOKAKLARINI TEMİZ TUTMAK İÇİN “ATMA!”

21:44 - Gündem

KENT KONSEYİNDEN HATAYLI ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

21:41 - Gündem

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

19:39 - Gündem