?>

Suriye sınırında görevli memurlara moral ziyareti

Yaşam - 6 yıl önce

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi tarafından Suriye sınırında görev yapan sağlık personelleri, askerler ve diğer kamu çalışanlarına moral ziyaretinde bulunuldu.

Türk ordusunun güney sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlattığı Barış Pınarı harekatı devam ederken Memur-Sen Gaziantep İl Başkanlığı ve Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı tarafından Karkamış sınır kapısında görev yapan sağlık çalışanları, askerler ve diğer kamu görevlilerine yönelik moral ziyareti gerçekleştirildi. Memur-Sen ve Sağlık-Sen yöneticileri, Karkamış Kaymakamı Emin Bağlı’yı da Gümrük Kapısı’ndaki makamında ziyaret ederek, genel durum hakkında bilgi aldı. Kaymakam Emin Bağlı, Memur-Sen ve Sağlık-Sen yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sivil toplum kuruluşlarımızın, vatandaşlarımızın böyle bir ortamda bizleri ziyaret ederek moral vermelerini önemsiyoruz” dedi.

Memur-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök ile Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, sınırda görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, baklava ikramında bulundular. Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Gök, sınırdaki kamu görevlileri ve askerleri ziyaretinde, “Bizler de ihtiyaç duyulduğu her an cephede sizlerle savaşmak için hazırız” şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı da sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Hepinizden Allah razı olsun. Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır. Şanlı ordumuz Suriye’de destanlar yazarken, sizler de cephe gerisinde çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hiçbirinizin ayağına taş değmesin. Rabbim sizi korusun” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Soba satışı arttı

2019-10-06 09:19 - Özel Haber

"HAL ESNAFI GÜNAH KEÇİSİ DEĞİL!"

2019-10-10 10:29 - Röportajlar

“OĞUZELİ MİLLİYETÇİLİĞİ LAFLA OLMAZ HİZMETLE OLUR”

2019-10-09 10:14 - Özel Haber

DEPREME BUGÜNDEN HAZIR OLMALIYIZ!

2019-10-06 09:33 - Özel Haber

CHP Şahinbey’de Gürsel göreve başladı

2019-10-08 10:18 - Güncel

Geride 8 aylık hamile eş bıraktı …

2019-10-07 08:27 - Güncel

İŞ-KUR’DA KUYRUK ÇİLESİ BİTTİ

2019-10-08 11:23 - Özel Haber

Kimler yer alacak?

2019-10-08 11:24 - Özel Haber

RESTORE EDİLECEKTİ AMA OTOPARK OLDU

2019-10-07 11:04 - Özel Haber

Kent Konseyi’ne, CHP Heyetinden Hayırlı Olsun Ziyareti

2019-10-09 05:10 - Güncel

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber