?>

İŞ-KUR’DA KUYRUK ÇİLESİ BİTTİ

Gaziantep İş-Kur İl Müdürlüğü yapılan başvurulara hızlı bir şekilde cevap veriyor.

Özel Haber - 6 yıl önce

Başarılı çalışma ve projeleriyle dikkat çeken Gaziantep İş-Kur İl Müdürlüğü yeni eğitim ve öğretim yılında okullarda 9 ay boyunca görev yapacak olan bin 600 temizlik görevlisi ile 338 güvenlik görevlisinin maaşlarını düzenli bir şekilde ödeyecek, sigorta bedellerini yatıracak. İş-Kur Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin, okullarda daha temiz bir ortamda eğitim ve öğretimin sürdürüleceğine dikkat çekti.

BİNLERCE İŞSİZE İŞ İMKANI SUNUYOR

Gaziantep İş-Kur İl Müdürlüğü önünde uzun kuyrukların oluşmaması büyük takdir toplarken, çevre illerdeki İş-Kur İl Müdürlükleri önlerindeki uzun kuyruklar, insanları adeta çileden çıkartıyor. İş müracaatında bulunan vatandaşlar İş-Kur İl Müdürlüğünün çalışmasından memnun olduklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İş-Kur İl Müdürü Siraç Ekin, toplum yararına projelere müracaatlar için yoğun başvurular olduğunu ancak planlı çalışma nedeniyle kurum önünde uzun kuyruklar oluşmadığını belirterek, “Birçok şehirde kurum önlerinde uzun kuyruklar oluşurken, bizim kurumda planlı çalışmayla uzun kuyruklar oluşmasını önlüyoruz. Bu nedenle insanlar perişan olmuyor, müracaatlarını çok seri şekilde yapıyor. Yani bir memur değil, birçok memuru aynı iş için görevlendirip müracaatları çok seri şekilde alıyoruz ve süreyi çok iyi değerlendiriyoruz. Yani düzenli, tertipli, vizyonel çalışmamız nedeniyle vatandaşlara eziyet ettirmeden, kamusal görevimizi sorunsuz şekilde yerine getiriyoruz. Bu nedenle de kuyruk falan olmuyor. Herkes uygulamada memnun kalıyor. Bu durum hem bizleri, hem çalışanlarımızı hem de vatandaşı memnun etmekte” şeklinde konuştu.

Bu arada yakın zamanda yeni hizmet binasının da faaliyete geçeceğini hatırlatan İş-Kur İl Müdürü Siraç Ekin, eski yerin yıkılıp yeniden hizmet binası yapılacağını sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Soba satışı arttı

2019-10-06 09:19 - Özel Haber

Ünlü lokantacı Sakıp usta vefat etti

2019-10-02 09:36 - Güncel

Bey Mahallesi’nde Sonbahar

2019-10-03 11:06 - Özel Haber

DEPREME BUGÜNDEN HAZIR OLMALIYIZ!

2019-10-06 09:33 - Özel Haber

İPHONE 7’Cİ BAŞKAN ATANDI!

2019-10-03 11:09 - Özel Haber

CHP Şahinbey’de Gürsel göreve başladı

2019-10-08 10:18 - Güncel

Geride 8 aylık hamile eş bıraktı …

2019-10-07 08:27 - Güncel

Kaplan Ailesinden Elbeyli'ye büyük vefa örneği

2019-10-04 08:22 - Güncel

PARA NEREDE?

2019-10-02 09:35 - Özel Haber

İŞ-KUR’DA KUYRUK ÇİLESİ BİTTİ

2019-10-08 11:23 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Tatlılar Şehri Gaziantep’te “1. Ulusal Tatlı Festivali” Başlıyor

15:18 - Özel Haber

Tanrıöver ve Yüksel Ailelerinden Unutulmaz Düğün

18:30 - Özel Haber

Gaziantep Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti

17:50 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem