?>

“SLOGANLA OLMAZ”

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekti

Yaşam - 8 yıl önce

Gençlerin uyuşturucudan uzak tutulabilmesi için kent genelinde atılan adımları doğru bulan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Uyuşturucuyla mücadele kent genelinde tüm kişi ve kurumlarla birlikte sürdürülüyor. Kentimizde bugün itibariyle 610 bin genç öğrenci var. Bu gençlerimizin uyuşturucu batağına düşmemesi için slogan değil projeler üretmeliyiz” dedi.

“GENÇLİK MERKEZLERİNDE 35 BİN GENÇ FAALİYET GÖSTERİYOR”

Gençlerin enerjilerini doğru noktada kullanabilmesi için sportif faaliyetlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerin de artırılması gerektiğine vurgu yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gençlik Merkezlerinde 35 bin gencimiz dile getirdiğim etkinliklere katılıyor. Diğer yandan ise 118 bin lisanslı sporcumuz var. Bizler bu geçlerimizi sadece sportif faaliyetlerde değil Gençlik Merkezlerimizde kültürel ve sanatsal faaliyetlere de dahil ediyoruz” dedi. Demir açıklamasında, “Uyuşturucuyla mücadele sadece sloganla olmaz. Mücadele kapsamında gençlerin faaliyet gösterebileceği ve enerjilerini doğru anlamda kullanabilecekleri projelerin geliştirilmesi gerekiyor. Tabi sportif faaliyetler tek başına uyuşturucuyla mücadelede yeterli değildir. Sportif faaliyetlerin dışında kültürel ve sanatsal etkinliklerde gençlerimizin geleceğe dönük hayal güçlerinin artmasında oldukça önemli bir yer tutuyor” diye konuştu.

“GENÇLERİN OKULDA GEÇİRDİĞİ ZAMAN SADECE EĞİTİMLERİ İÇİN”

Gençlerin okulda geçirdikleri zamanın sadece eğitim alanında olduğuna dikkat çeken Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Çocuklarımızın dışarıda geçirecekleri vakitler ise doğru alanlarda olmalı. Gençlerimizin enerjilerini doğru alanlarda kullanabilmeleri için Gençlik Merkezlerine benzer projelerin bir an önce yaşama geçirilmesi gerekiyor. Mesela müdürlük olarak Hacıbaba Mahallesi’nde başlattığımız bir projede 35’e yakın gencimiz bugün Gençlik Merkezlerimizde faaliyetlere ara vermeden katılıyor. Bu gençlerimiz ayrıca mahallelerinde doğru olanı çevrelerinde yer alan diğer gençlere anlatıyorlar. Yani işin özü uyuşturucuyla mücadelede topyekün mücadele oldukça doğru. Bu mücadelede farklı projeleri gençlerimize sunarak onların geleceğe dönük hayal güçlerini kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın yani geleceğimizin istek ve taleplerini dinlemeli bu görüş ve düşünceleri harmanlayarak geleceğe dönük önemli adımlar atmalıyız” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

2,33'lük Ramazan, kadro için başvurdu

2018-01-09 06:34 - Yaşam

İŞTE GAZİANTEPSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

2018-01-11 07:49 - Güncel

Muhammed Himmet Ertürk’ten Süper Lig sinyali

2018-01-10 02:50 - Güncel

Gaziantepspor, Oktay Derelioğlu ile sözleşme imzaladı

2018-01-12 09:52 - Güncel

Sürücülere elektronik denetim uyarısı

2018-01-09 11:59 - Güncel

ARSA FİYATLARI DÜŞER Mİ?

2018-01-10 10:34 - Güncel

Fadıloğlu'ndan öğrencilere tavsiyeler

2018-01-12 06:32 - Yaşam

ORGANLARI CAN OLACAK

2018-01-14 08:28 - Güncel

ORTAK AKLIN TOKİ ZAFERİ

2018-01-14 08:30 - Güncel

Taşeron işçiler için kollar sıvandı

2018-01-08 12:18 - Güncel

İlgili Haberler

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Şölen Kurban Bayramı İlanı

15:22 - Yaşam

Acarsan Holding Halit Acar Bayram İlanı

15:04 - Yaşam

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler'den Bayram İlanı

14:53 - Yaşam

Türkiye’de Vatandaşın Güvenlik Endişesi Büyüyor

00:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel