?>

Şehitkamil'den Kuzeyşehir'e büyük yatırım

Gündem - 3 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kuzeyşehir’e yapılan ünite merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, ünite merkezini en kısa sürede tamamlanmayı hedeflediklerini söyledi.

Göreve başladığı günden bu yana vatandaşın yaşam kalitesine etki eden uygulamalar gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, halkın tüm ihtiyaçlarına tek merkezden cevap verilebilecek şekilde dizayn edilen ünite merkezlerinin sayısına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak şehrin yeni yerleşim yerlerinden olan Kuzeyşehir’de inşasına başlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi’nde inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Toplam 5 bin 500 metrekare alana sahip 2 katlı ünite merkezi içerisinde; pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar ve 80 araçlık açık otopark bulunuyor. Ünite merkezinin inşaat çalışmalarını Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Serkan Özatıcı ile yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, merkezi 4 ay içerisinde tamamlayarak milletin hizmetine sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

Yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Kuzeyşehir, Şehitkamil'in yeni yerleşim alanlarından bir tanesi ve yoğun nüfusa sahip bir bölge. Özellikle şehrimiz kuzeye doğru gelişiyor. Bunun en önemli noktalarından bir tanesi de Kuzeyşehir. TOKİ ve Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışma neticesinde burada hayat başladı. En kısa sürede 5. ve 6. etaplar da devreye girecek. Tabii buradaki nüfus artış hızıyla birlikte ihtiyaçlarımız da artmaya başladı. TOKİ’nin yapmış olduğu ünite merkezlerinin dışında sosyal üniteler yoktu. Bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için bir ünite merkezini hayata geçiriyoruz. Ünite merkezimizin içerisinde; pazaryeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, iş yerleri ve açık otoparktan oluşacak. Bu bölgedeki yoğunluğun ihtiyacını giderebilmek adına en kısa sürede ünite merkezimizin tamamlanmasını hedefliyoruz. İnşaat çalışmaları çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah 4 ay gibi kısa bir sürede milletimizin hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Jandarmadan uyuşturucuya büyük darbe

2022-05-27 04:32 - Asayiş

"OLİ" BUNU HEP YAPIYOR!

2022-05-23 15:28 - Özel Haber

HÜRSAN şömine Gaziantep'te yeni yerinde

2022-05-29 12:13 - Özel Haber

GAGİKAD'dan muhteşem kongre

2022-05-29 12:09 - Mobil

İYİ Parti'ye dev katılım

2022-05-29 11:57 - Özel Haber

GAZİANTEPLİLER OLİ'YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

2022-05-25 09:29 - Özel Haber

Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü’nden SMA hastalarına yönelik önemli etkinlik

2022-05-27 12:00 - Özel Haber

Gaziantepli müdür övgü alıyor

2022-05-25 11:42 - Özel Haber

OLİ Market Zincirini kim denetleyecek?

2022-05-26 14:18 - Özel Haber

CHP'Lİ ESKİ BAŞKAN GÜRSEL İSYAN ETTİ

2022-05-25 09:32 - Özel Haber

İlgili Haberler

Umut Yılmaz ve Üçlü Yönetmen Ekibi “Paklandık mı, AKlandık mı?”

18:16 - Gündem

CHP’li Gençlerden Sarsıcı Mesaj “Boş UMUT’lara Değil, Gerçeğe Geliyoruz!”

23:30 - Gündem

YRP'li Sedat Yıldız: Yapay Polemiklerle Oyalanıyoruz!

16:19 - Gündem

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber