?>

SANKO çalışanları iftarda buluştu

Yaşam - 7 yıl önce

SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento, Sanko Havlu ve Gaziantep Ytong çalışanları eşleri ve çocukları ile birlikte Konukoğlu Ailesinin geleneksel iftarında buluştu.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’nun ev sahipliğinde Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine,Çimko Çimento Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu, Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Çimko Çimento Teknik Direktörü Fatih Aktaş, Çimko Çimento Strateji ve Pazarlama Direktörü Emin Ali Tarlakazan, Ytong İşletme Müdürü Müberra Şener, Çimko Çimento Personel Müdürü Hüseyin Pamukçu, Çimko Narlı Şube Fabrika Müdürü Celalettin Taşkın Kargıner, Çimko Narlı Şube Bakım Müdürü Gökhan Omak, Çimko Narlı Şube Üretim Müdürü Ahmet Teke, Çimko Çimento Hammadde ve Sürdürülebilirlik Müdürü Yavuz Kara, Sanko Havlu Planlama ve Lojistik Müdürü İlker Özuslu, ve Sanko Holding Personel Direktörü Gündüz Taşkın da katıldı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, yaptığı konuşmada, “Çok değerli mesai arkadaşlarım, öncelikle Ramazan’ınızı kutluyorum. Son yıllarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar var. Bu oyunlardan kurtulmanın tek üretimden geçiyor. Ekonomimizi güçlü tuttuğmuz sürece bizi bölemeyecekler. İnşallah seçimlerden sonra refah bir Türkiye bizi bekliyor. Gençlerimizi uyarmamız lazım. Ülkemiz için kim hayırlı ise o gelsin. Şunu da bilsinler ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.

İftar sonrası masaları dolaşarak konuklara hoş geldiniz diyen SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu ve yöneticiler, daha sonra SANKO’da 10, 15, 20 ve 25 yıldan bu yana çalışan 21 kişiye, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket, İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise armağan etti. Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekiliş ile de şanslı çalışanlar 5 tam ve 5 yarım altın kazandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Yardım isteme kuyruğu!

2018-05-28 11:04 - Özel Haber

Yeni Stad Gazişehir'e yaradı

2018-05-29 07:54 - Güncel

İlk misafirimiz Meral AKŞENER

2018-05-29 11:10 - Güncel

İMAR AFFI YOLDA…

2018-05-29 11:09 - Özel Haber

Kardeş kavgası kanlı bitti

2018-05-27 08:21 - Mobil

Özzengin vefat etti

2018-05-27 07:58 - Güncel

İyi Parti adayları sahaya indi

2018-05-28 12:04 - Özel Haber

KEBAP ÇILGINLIĞI!

2018-05-27 10:13 - Özel Haber

SANKO’da iftar yemeği

2018-05-25 10:49 - Yaşam

Ejder Demir SKM’yi açıyor

2018-05-25 10:50 - Güncel

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gençler Demokrasi Okulu’nda Buluşuyor

16:21 - Yaşam

Gaziantep Şehir Hastanesi’nden Türkiye’de Bir İlk

23:18 - Yaşam

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

Elizium Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gazianteplilerin Hizmetinde

12:37 - Yaşam

Mimar Cengiz Kalyoncu Yamaç Paraşütü Kazasında Yaşamını Yitirdi

11:27 - Yaşam

Günün Manşetleri

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

15:44 - Gündem

Değer Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu ve Dayanışma Ruhu Bir Arada

11:29 - Özel Haber